Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Leo Grozavu nu face sărbătoare după victoria cu Rapid: ”Bucuria este de scurtă durată”

Leo Grozavu nu face sărbătoare după victoria cu Rapid: ”Bucuria este de scurtă durată”

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul celor de la Poli Iaşi, Leo Grozavu (56 de ani), a tras concluziile după victoria contra celor de la Rapid.

Poli Iaşi s-a impus, pe teren propriu, în faţa celor de la Rapid, scor 3-1, în etapa a 27-a din Superliga României. Oaspeţii au condus cu 1-0.

Portarul ieşenilor, Ailenei, a intervenit bine în faţa lui Burmaz, în minutul 7, iar gazdele au replicat prin şutul lui Luca Mihai, din minutul 25.

La pauză s-a intrat cu scor alb, însă repriza secundă a meritat aşteptarea. Rapid a deschis scorul prin Ermal Krasniqi, în minutul 52, însă gazdele au egalat repede, prin Bettaieb, în minutul 55.

Finalul de meci a fost electrizant: Harrison a avut gol anulat de VAR pentru ofsaid (83), pentru ca gazdele să înscrie totuşi pe final de două ori.

Alin Roman a făcut 2-1 în minutul 87, iar Harrison a stabilit scorul final în minutul 90+4. S-a încheiat 3-1 pentru Poli Iaşi.

Reacţia lui Leo Grozavu, după Iaşi - Rapid 3-1: ”În fotbal trebuie să ai şi noroc. Altfel nu se poate”

La finalul meciului, Leo Grozavu a reacţionat şi a a precizat că victoria este pe deplin meritată pentru echipa sa şi şi-a felicitat jucătorii pentru aceasta.

”Ştiţi cum e la fotbal, bucuria este de scurtă durată. În primul rând e victoria băieţilor. Bineînţeles că au fost unele mutări pe care a trebuit să le facem şi ei le-au înţeles foarte bine.

La pauză am făcut câteva mutări şi am avut şi un pic de noroc, deoarece s-au plimbat vreo câteva mingi prin faţa careului nostru care ne-au dat emoţii, dar în fotbal trebuie să ai şi noroc, pentru că altfel nu se poate.

Alin Roman, un jucător, când lipseşte şi echipa nu câştigă, atunci lipsa lui se vede, mai ales dacă la următorul meci marchează. Nicio echipă nu poate să joace fără jucătorii de bază, iar Roman a vorbit singur pentru el în această seară.

La Rapid există treaba asta, când toate lucrurile merg foarte bine, se mai întâmplă să mai facă şi câte un pas greşit şi de data asta s-a întâmplat să greşească în faţa noastră”, a declarat Leo Grozavu, după meci.

În urma acestui rezultat, Rapid este pe locul 3 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce Poli Iaşi se află pe 13, cu 30 de puncte.

Afla mai multe despre: poli iasileo grozavupoli iasi rapid 

viewscnt
Articole similare