Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristiano Bergodi, semnal de alarmă pentru jucătorii săi după dezastrul de la Iaşi: "Probabil au fost prea multe laude"

Cristiano Bergodi, semnal de alarmă pentru jucătorii săi după dezastrul de la Iaşi: "Probabil au fost prea multe laude"

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi şi-a avertizat jucătorii înainte de ultimele trei partide ale sezonului regulat, după înfrângerea de pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 3-1.

Tehnicianul italian este nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi din partida de pe terenul celor de la Poli Iaşi, pierdută de bucureşteni cu scorul de 3-1.

Ieşenii au reuşit să o învingă pe Rapid pe teren propriu, după ce oaspeţii au deschis scorul în minutul 52 prin reuşita lui Ermal Krasniqi.

Bettaieb a egalat în minutul 55, iar Alin Roman a reuşit golul prin care gazdele au trecut în avantaj, în minutul 88, la doar opt minute de la intrarea sa pe teren. Harrison a închis tabela în minutul 90+4, cu o reuşită venită după o fază încurcată la poarta lui Marian Aioani.

Bergodi a descris eşecul echipei sale drept un "duş rece", şi speră ca jucătorii săi să-şi revină după eşecul cu Poli Iaşi.

Cristiano Bergodi: "Nu este un capăt de ţară"

"E un meci pierdut din păcate. Am avut ocazii foarte bune să mărim diferenţa, dar asta a fost. În prima repriză nu am fost aşa de buni.

Ei au schimbat sistemul, mi s-a părut că mergeam mai bine, am avut o situaţie bună la 0-0. Asta a fost, ce putem să facem? E un duş rece care ne pune cu picioarele pe pământ, probabil au fost prea multe laude.

Am schimbat ceva, dar aşa şi aşa astăzi. Cei de la Iaşi au crezut după golul egalizator, iar noi ne-am dezechilibrat. Nu am mai făcut nimic. 

Vedem miercuri cu UTA dacă jucătorii au înţeles ceva. Capul sus, e un meci de fotbal, nu putem sta aici. Mergem mai departe. Asta este. După cinci victorii, a venit şi o înfrângere, trebuie să mergem înainte, pentru că nu este un capăt de ţară", a declarat Cristiano Bergodi.

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodirapidpoli iasi 

viewscnt
Articole similare