You are here:

"Lot subţire, cu jucători goniţi de FCSB". Bogdan Cosmescu a numit "dezamăgirea" începutului de sezon din Superliga: "Foarte modeşti"

"Lot subţire, cu jucători goniţi de FCSB". Bogdan Cosmescu a numit "dezamăgirea" începutului de sezon din Superliga: "Foarte modeşti"

Superliga

Comentarii

Farul Constanţa este singura echipă din Superliga fără gol marcat după trei etape. Formaţia de la malul mării a înregistrat două înfrângeri şi un rezultat de egalitate după primele trei etape ale acestui sezon.

"Marinarii" au debutat cu o înfrângere în noul sezon din Superliga, pe teren propriu, împotriva nou-promovatei Unirea Slobozia. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a deplasat la Galaţi pentru partida din etapa a 2-a, împotriva Oţelului, încheiată cu scorul de 0-0.

În ultima etapă, Farul a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, împotriva celor de la FC Botoşani, cu scorul de 1-0. Bodişteanu, fostul jucător al Farului, transferat în această vară la FC Botoşani, a înscris unicul gol al partidei de la Ovidiu.

Gheorghe Hagi a decis să refuze oferta venită din partea Federaţiei Române de Fotbal, cea de a prelua postul de selecţioner al echipei naţionale. Hagi a decis să-şi continue activitatea la Farul.

Bogdan Cosmescu a analizat lotul Farului din acest sezon, pe care l-a numit modest, cât şi o posibilă candidată pentru barajul de menţinere în Superliga, în contextul în care Gheorghe Hagi ar pleca de la echipă.

Bogdan Cosmescu: "Fără Hagi, cu echipa actuală, Farul este candidată serioasă la baraj"

"Eu cred că lui nu i-a plăcut situaţia în care este Farul acum, l-a prins în offside, poate dacă o bătea pe Botoşani. Ţine de situaţia în care se află Farul, cu un lot subţirel, cu tot felul de jucători de i-a gonit FCSB-ul şi tu acum îi iei de buni şi încerci să faci echipă cu ei, nu e simplu.

E clar. După părerea mea, fără Hagi, Farul cu echipa actuală e candidată serioasă la barajul de retrogradare, nu la play-off, fără Hagi. Mi se par foarte modeşti, poate că mă înşel. 

Magia lui Hagi şi inspiraţia lui şi felul în care trage jucătorii de la juniori, probabil că îi va ridica, dar fără el cred că este o problemă mare de tot.", a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Farul ocupă ultimul loc în Superliga, cu un singur punct acumulat după trei etape. În următoarea etapă, constănţenii primesc vizita celor de la Poli Iaşi.

Afla mai multe despre: superligafarul constantabogdan cosmescugheorghe hagifc botosani 

viewscnt
Articole similare