Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Dinamo. Jucătorul care a impresionat în acest sezon, scos din joc. Burcă: ”Va lipsi câteva luni”

Lovitură grea pentru Dinamo. Jucătorul care a impresionat în acest sezon, scos din joc. Burcă: ”Va lipsi câteva luni”

Dinamo București

Comentarii

Ovidiu Burcă este într-o situaţie complicată din punct de vedere al efectivului de jucători. Antrenorul lui Dinamo a anunţat că la următorul meci din Liga 2 nu se va putea baza pe o parte importantă a elevilor săi, care au diverse probleme medicale.

Cea mai gravă situaţie este cea a lui Antonio Borduşanu. Jucătorul de 18 ani a suferit o accidentare gravă la ultimul meci din campionat şi a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor încrucişate şi de menisc.

Astfel, urmează să stea departe de teren o bună perioadă de timp.

Alte indisponibilităţi cu care se confruntă Ovidiu Burcă în acest moment sunt Ahmed Bani, Quentin Bena şi Deniz Giafer, care şi-au spart capul tot în meciul câştigat cu Metaloglobus, scor 2-1.

”Mâine pentru noi va fi un meci dificil, întâlnim una din revelaţiile acestui început de campionat. (n.r. CSM Slatina) este o surpriză pentru cei care nu cunosc ce se întâmplă acolo.

Pentru mine, care cunosc lotul şi ce s-a întâmplat acolo în ultimul timp, nu este o surpriză. Cunosc bine lotul de jucători, i-am antrenat şi am reuşit împreună cu ei o performanţă pentru fotbal slătinean.

Uitându-mă peste ultimele jocuri, unii dintre jucători care sunt pe banca de rezerve ar face faţă cu brio şi la noi, la Dinamo. Este un proiect manageriat foarte bine. Ne aşteaptă un meci complicat, dar cred că suntem pregătiţi.

Am demonstrat că suntem pe un drum bun şi ne dorim să continuăm pe aceeaşi linie, concentrare, intensitate, preocupare de a progresa de la meci la meci.

Cei care au avut probleme cu capetele sparte şi-au reveni. Antonio a suferit o accidentare mai grea, va lipsi câteva luni, va suporta şi o operaţie.

Asta e viaţa sportivilor, îi dorim însănătoşire grabnică. Când se va întoarce, va fi şi mai puternic”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit Radio Dinamo 1948.

Dinamo, ocupanta locului 11, va juca în următoarea partidă din campionat în compania celor de la CSM Slatina, locul 7, joi, 27 octombrie, de la ora 17:00, în etapa a 12-a din Liga 2.

Antonio Borduşanu a jucat în toate cele 11 etape din acest sezon. A marcat un gol şi a pasat decisiv de două ori.

Afla mai multe despre: dinamoburca 

viewscnt
Articole similare