adplus-dvertising
You are here:

Lovitură pentru Dică! Un titular, "şanse mari" să se transfere de la FCSB. MM Stoica, în dubii că ar rămâne şi la meciul cu Saburtalo: "Pregătim şi cu el, şi fără el" | EXCLUSIV

Lovitură pentru Dică! Un titular, "şanse mari" să se transfere de la FCSB. MM Stoica, în dubii că ar rămâne şi la meciul cu Saburtalo: "Pregătim şi cu el, şi fără el" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că sunt şanse mari ca noul antrenor, Nicolae Dică, să rămână fără jucătorul-cheie al echipei. Transferul titularului a intrat pe ultima sută de metri, iar prezenţa sa e în pericol pentru returul cu Saburtalo.

Primul fotbalist pe care Nicolae Dică îl poate pierde la FCSB

Dacă FCSB pregăteşte transferul lui Safranko, iar Gigi Becali s-a interesat de Işfan, de la FC Arges, echipa poate puncta şi la capitolul plecări. 

Mihai Stoica a anunţat că FCSB se poate despărţi de Florin Tănase, la scurt timp după ce Nicolae Dică a fost anunţat oficial ca antrenorul echipei

Se pare că transferul lui Florin Tănase în China e mai aproape decât oricând. Echipa interesată urmează să achite suma de trei milioane de euro, clauza de reziliere a contractului. 

"Ştii că nu mint. Dacă am ceva care mă deranjează, evit subiectul. La momentul ăsta Nicolae Dică are libertatea deplină. Schimbări şi sistem de joc, eternele schimbări la pauză. Vine într-un moment foarte dificil, în care nu ştim dacă va continua Tănase. 

Eu ştiu că sunt şanse foarte mari să plece Tănase. Nu ştim... Când văd parafate actele, atunci spun da. Din toate informaţiile pe care le am, sunt şanse mari să plece. Acum există o presiune pe noi la meciul ăsta (n.r. - cu Saburtalo). El, Nicolae Dică, are o misiune pe termen scurt să ridice jucătorii la ce mod: să ridice jucătorii capul din pământ. 

În discursul avut azi le-a cerut să vorbească la antrenamente jucătorii, că noi am sesizat că nu vorbesc", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Mihai Stoica nu i-a garantat lui Nicolae Dică faptul că îl va avea pe căpitanul Florin Tănase la returul cu Saburtalo din turul secund Conference League, care porneşte de la 1-0 pentru georgieni. 

"Nu ştim. (n.r. - dacă poate pleca înainte de meciul cu Saburtalo). Când se achită clauza, nu mai depinde de noi. E important dacă avem un jucător concentrat la meciul ăsta sau cu gândul la un transfer. Trebuie să pregătim ambele variante, cu Tănase şi fără Tănase. Ne dorim cu toţii ca el să plece. Băieţii ăştia fac fotbal ca să-şi facă vieţile.

Dacă doi ani la rând de când e golgheterul campionatului nu pleacă, riscă să cadă. Între a lua o sumă de şapte cifre din China şi ce ia aici, oricine ar pleca. Shanghaiul acum e peste New York la ora asta, e Paradis, mi-au spus Olăroiu şi Stanciu", a mai spus conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica. 

FCSB a fost învinsă, joi, în prima manşă a turului doi preliminar al UEFA Conference League de echipa georgiană FC Saburtalo. Unicul gol al meciului a fost marcat Nonikaşvili, în minutul 41. Returul are loc joi, de la 20:30, live text pe Orangesport.ro. 

viewscnt
Articole similare