Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City, transfer în ultima zi de mercato. Pep Guardiola îşi aduce un fundaş central cu experienţă

Manchester City, transfer în ultima zi de mercato. Pep Guardiola îşi aduce un fundaş central cu experienţă

Manchester City

Comentarii

Manchester City îşi betonează apărarea după ce a primit cinci goluri în ultimele două meciuri din Premier League.

Manchester City a început campionatul cu două meciuri fără gol primit. Totuşi, în următoarele două, a încasat trei goluri de la Newcastle United şi încă două de la Crystal Palace.

Cu atacul pus la punct prin transferul lui Erling Haaland, trupa lui Pep Guardiola mai trebuie să-şi rezolve slăbiciunile din centrul defensivei, acolo unde Aymeric Laporte şi Nathan Ake acuză probleme medicale, iar John Stones nu trece prin cea mai bună formă.

Manchester City transferă un fundaş central în ultima zi de mercato

Astfel, campioana din Premier League este foarte aproape să îl ia pe Manuel Akanji, fundaşul central al celor de la Borussia Dortmund.

Negocierile s-ar fi încheiat în noaptea de marţi spre miercuri, iar înteţelegerea ar urma să fie semnată în cursul zilei de astăzi, anunţă jurnalistul Fabrizio Romano.

Manchester City ar urma să plătească 17 milioane de euro pentru experimentatul fundaş central de 27 de ani, al cărui contract cu Borussia expiră vara viitoare.

În urma acestei veniri, susrsa citată menţionează că nu va niciun fundaş central din lotul actual condus de Pep Guardiola.

Internaţional elveţian, cu 41 de selecţii, Manuel Akanji este cotat la 30 de milioane de euro. Acesta a ajuns la Borussia Dortmund în 2018 de la Basel pentru aproape 22 de milioane de euro.

În patru ani petrecuţi pe Signal Iduna Park, Akanji a jucat în 178 de meciuri, a marcat patru goluri şi a livrat două pase decisive.

Afla mai multe despre: manchester cityborussia dortmund 

viewscnt
Articole similare