Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Marco are contract cu FCSB pe viaţă”. Cristi Dulca îi dă replica lui Gigi Becali: ”Îi este prea bine”

”Marco are contract cu FCSB pe viaţă”. Cristi Dulca îi dă replica lui Gigi Becali: ”Îi este prea bine”

FCSB

Comentarii

Cristi Dulca a reacţionat după ce Gigi Becali a afirmat că îl va trimite înapoi pe Marco la Chindia, de unde l-a adus la FCSB.

FCSB a remizat cu Anderlecht în etapa a doua din Conference League, într-un meci în care Marco Dulca a fost rezervă neutilizată de Nicolae Dică.

Vineri, la o zi după duelul de pe Arena Naţională, Gigi Becali a anunţat că va renunţa la doi jucători, Marco Dulca şi Bogdan Rusu, şi îi va trimite înapoi de unde i-a luat, Chindia, respectiv Mioveni.

Cristi Dulca: ”Marco are contract cu FCSB pe viaţă”

Cristi Dulca, tatăl mijlocaşului de 23 de ani, a dat asisgurări că nu se pune problema ca Marco să părăsească gruparea roş-albastră.

Fostul internaţional a subliniat că jucătorul este un profesionist şi că va lupta pentru a-şi păstra locul în echipa finanţată de Gigi Becali.

"Marco e foarte profesionist, are un contract, trebuie să lupte să îşi câştige postul în echipă. Am discutat cu el, cu psihicul stă foarte bine şi trebuie să meargă înainte.

E benefică concurenţa, dar eu consider că îi vă veni şi lui rândul. A jucat câteva meciuri, a făcut-o foarte bine când s-au calificat în Conference League. Apoi s-a schimbat formula de echipă, e greu să fie jucător nou şi să fie închegată echipa.

Din punctul nostru de vedere este exclus să se întoarcă la Chindia. El este prea bine, este profesionist şi trebuie să lupte.

Marco are contract cu FCSB pe viaţă. Eu am încredere în el, îl cunosc foarte bine, nu cred că va ceda.

Se antrenează sută la sută, mă are pe mine lângă el, sunt convins că va reuşi. Stă la Popeşti Leordeni, nu e în Bucureşti", a declarat Cristi Dulca, actualul selecţioner al echipei naţionale de fotbal feminin a României, pentru Playsport.

Sosit în august la FCSB, pentru 250.000 de euro, Marco Dulca a bifat şase prezenţe în total până acum, dintre care cinci în campionat şi una în preliminariile Conference League.

Gigi Becali, despre Marco Dulca: ”Dacă vreţi, luaţi-l înapoi”

”De-aia am odihnit jucătorii, aţi văzut. Tot ce-a fost în teren cand ne-am calificat, mulţumim, nu ne pare rău si nu regretăm. Doar că la FCSB cine nu face faţă, va pleca înapoi de unde a venit. Dacă vor ei să-l ia (n.r. CS Mioveni pe Bogdan Rusu), eu îl dau cu drag, 150.000.

Pe Dulca am dat 250.000, dacă vreţi luaţi-l înapoi. Le mulţumesc, dar n-ai ce să faci. Nu trebuie să se supere, fiecare om la nivelul lui”, a afirmat Gigi Becali, astăzi, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: marco dulcafcsb 

viewscnt
Articole similare