Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru, necruţător la adresa celui mai valoros jucător de la FC Argeş: ”Problema e la el”. Critici dure pentru echipă: ”Şi un punct era prea mult”

Marius Croitoru, necruţător la adresa celui mai valoros jucător de la FC Argeş: ”Problema e la el”. Critici dure pentru echipă: ”Şi un punct era prea mult”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a ajuns la borna de patru meciuri fără victorie în Superligă, după ce a fost învinsă de FC U Craiova, scor 1-0, în a 20-a etapă. În urma partidei, Marius Croitoru a ţinut un discurs foarte dur la adresa echipei sale.

FC Argeş s-a prezentat lamentabil la meciul cu FC U Craiova, astfel că Marius Croitoru a fost învins de fosta sa echipă, scor 1-0, în urma golului marcat în repriza secundă de Chiţu.

Pentru piteşteni a fost al patrulea meci la rând în campionat fără victorie, iar play-off-ul continuă să se depărteze de trupa din Trivale, chiar dacă mai sunt 10 runde din sezonul regular.

Un singur şut pe poartă a reuşit FC Argeş în Bănie, aspect care l-a scos din sărite pe Marius Croitoru, antrenorul ţinând un discurs dur în urma partidei cu FC U Craiova.

Tehnicianul piteştenilor a recunsocut că echipa sa nu merita niciun punct, l-a avertizat public pe Alexandru Işfan, cel mai valoros jucător al echipei, că are o problemă şi a anunţat că plănuieşte schimbări în iarnă.

Marius Croitoru, necruţător lui Alexandru Işfan

E clar că evoluţia nu a fost una care să ne dea speranţe. Poate cu puţină şansă să fi scos un punct, dar cred că nu era meritat, la cum a arătat jocul nostru.

Atât timp cât nu ai ocazii, atât timp cât nu joci, nu poţi spera la mai mult. Deocamdată mai avem mult de muncă, aşteptăm să treacă ultimul meci, să putem trage linie şi să tragem concluziile pertinente după tot ce s-a întâmplat în această perioadă.

A contat (n.r. absenţa lui Tofan), dar golul a venit pe o greşeală personală impardonabilă. Nu ai voie la experienţă să... sunt lucruri inevitabile. Cu Rapid, la fel, luăm gol dintr-o greşeală individuală.

Până la urmă, ăsta e fotbalul, aşteaptă greşeala şi, când o faci, eşti pedepsit. Atât timp cât 'winger-ii', atacanţii nu produc nimic, e clar că lucrurile nu sunt ok.

Dacă se întâmpla altfel, dacă aveam ocazii şi luam gol pe o greşeală individuală, puteam să spun că e nemeritat. Şi un punct era prea mult, ne-am prezentat foarte slab la această partidă, ăsta e adevărul.

(n.r. ce se întâmplă cu Işfan?) Problema este la el. Dacă din etapa a şaptea nu mai marcheazăm, problema e la el. Nu e de ajuns în viaţă doar să întrebe lumea de tine.

Nu e de ajuns. Păcat că sunt mulţi jucători tineri care s-au ratat din cauza acestui fapt. A întrebat, s-a scris, s-a vorbit şi mi-am atins potenţialul maxim şi gata, pentru mine e de ajuns.

Fiecare cu dorinţele lui, cu ceea ce îşi propune de la viaţă. Dacă el consideră că ăsta e maximul pentru el, din păcate e drumul greşit. Un băiat tânăr, cu calitate, ceva s-a întâmplat din momentul în care televiziunile, ziarele au început să scrie despre el.

Din păcate, ar trebui să îşi dea un 'restart' şi zic că această pauză, care va veni în iarnă, să îi limpzească gândurile. (n.r. vor fi schimbări multe în iarnă?) Atâtea cât e nevoie. Multe, puţine... vom vedea.

Atât timp cât, ca echipă, nu produci faze de poartă, e clar că nu ai cum să ai viitor. Mă doare, am avut un şut de poartă. Ce poţi spera, mai ales când întâlneşti o echipă cu jucători de calitate, cu un şut pe poartă?

Ce ar trebui, să o scapă portarul în poartă, ca să sperăm la mai mult? Practic cam asta te aştepţi, când ai un şut pe poartă, să speri la mai mult. Victoria e meritată, îi felicit”, a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare