Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a trecut la ironii la adresa lui Kyros Vassaras: ”Dacă roşul e galben, nu aş vrea să fiu cu el în maşină la semafor” | EXCLUSIV

Mihai Stoica a trecut la ironii la adresa lui Kyros Vassaras: ”Dacă roşul e galben, nu aş vrea să fiu cu el în maşină la semafor” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a avut o reacţie nervoasă când a venit vorba de conferinţa maraton a lui Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA). Oficialul FCSB nu a suportat să se uite la evenimentul în cauză şi l-a ironizat pe fostul arbitru.

Derby-ul Rapid - FCSB, scor 1-0, a provocat un scandal imens în fotbalul românesc, din cauza deciziilor de arbitraj luate de brigada condusă de la centru de Horaţiu Feşnic, ajutat din cabina VAR de Rareş Vidican. 

CCA a ales să delege această brigadă de arbitri la tensionatul derby bucureştean, în timp ce alţi arbitri români mai experimentaţi, precum Istvan Kovacs şi Andrei Chivulete, au fost trimişi să arbitreze în Kuweit.

Kyros Vassaras a ţinut o conferinţă de presă maraton joi, 27 aprilie, în care a încercat, timp de trei ore, să explice toate fazele litigioase din acest sezon.

Mihai Stoica îşi menţine punctul de vedere: ”Noi suntem nişte proşti făcuţi grămadă toţi, inclusiv Crăciunescu, Porumboiu, Igna” | EXCLUSIV

Legat de această conferinţă, Mihai Stoica a fost invitat să-şi spună opinia şi în direct la Orange Sport, după ce a făcut-o deja în mediul online.

După ce a oferit o primă reacţie, oficialul FCSB a revenit cu o nouă serie de afirmaţii şi acuze la adresa şefului arbitrajului românesc, arătându-se ”şocat” de delegările făcute de CCA în acest sezon.

”Din clasamentul prezenţelor în cabina VAR, după Haţegan, care era normal să lider în clasamentul delegărilor, vin tare Vidican, Costreie. 18-19 delegări. 

Mi se pare halucinant. Mi se pare şocant. Şi-n condiţiile astea, Vassaras trimite nişte arbitri în Arabia Saudită şi Kuweit, dar noi n-avem arbitrii. Erau în avion. L-am avut pe Vidican.

(n.r. despre conferinţa-eveniment) Am încercat să o văd, dar m-am enervat prea tare. Nonşalanţa cu care ni se spune cât de proşti suntem. Ni se spune că roşu e galben. Dacă roşul e galben, nu aş vrea să fiu cu el în maşină la semafor. 

Noi nu înţelegem absolut nimic din fenomenul fotbalistic. Nu ştim să interpretăm nicio fază. Noi suntem nişte proşti făcuţi grămadă toţi, inclusiv Crăciunescu, Porumboiu, Igna. Toată lumea a văzut că a roşu: a venit Vassaras şi a spus că e galben”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

Ulterior, Kyros Vassaras a revenit cu un comunicat prin care a făcut mai multe clarificări în urma conferinţei pe care a susţinut-o în cursul zilei de joi.

Afla mai multe despre: mihai stoicavassaras 

viewscnt
Articole similare