Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica sare în apărarea lui Horaţiu Moldovan şi dă exemplul lui Tătăruşanu: ”Este mare lucru! Nu se ştie niciodată” | EXCLUSIV

Mihai Stoica sare în apărarea lui Horaţiu Moldovan şi dă exemplul lui Tătăruşanu: ”Este mare lucru! Nu se ştie niciodată” | EXCLUSIV

La Liga

Comentarii

Horaţiu Moldovan a fost prezentat oficial la Atletico şi a devenit al patrulea jucător din istoria madrilenilor, după Didi Prodan, Cătălin Munteanu şi Cosmin Contra. Mihai Stoica l-a lăudat pe fostul goalkeeper al Rapidului şi a explicat de ce această mutare reprezintă un pas înainte pentru fotbalul românesc.

Mihai Stoica crede în şansa lui Moldovan la Atletico: ”Mi se pare extraordinar”

Mihai Stoica, prezent în studioul Orange Sport, a contrazis vocile din fotbalul românesc care au susţinut că transferul lui Moldovan la Atletico nu reprezintă un şoc, având în vedere că postul de titular al lui Jan Oblak pare de neatins.

Oficialul FCSB a dat exemplul lui Ciprian Tătăruşanu, căruia îi acordă credit pentru titlul cucerit de AC Milan în 2022. Tătăruşanu a profitat de accidentarea lui Mike Maignan şi a avut câteva partide bune în sezonul în care rossonerii au câştigat ultimul titlu, deşi mulţi fani erau reticienţi în privinţa titularizării sale.

În noiembrie 2021, fostul portar de la FCSB a salvat un punct pentru Milan în derby-ul cu Inter, graţie unei parade de excepţie, la un penalty executat de Lautaro Martinez. Ulterior, trupa lui Stefano Pioli a câştigat titlul, la un punct distanţă de marea rivală Inter.

Basarab Panduru: În afară de salariul pe care îl primeşte Moldova, cu ce este de folos transferul său pentru fotbalul românesc?

Mihai Stoica: Când s-a dus Tătăruşanu la Milan, erau voci care spuneau: ”Cum să fi rezerva lui Donnarumma?” Tătăruşanu a fost unul dintre artizanii titului câştigat de Milan, pentru că a apărat penalty la 1-1 în meciul direct.  Dacă pierdeau cu Inter, poate lua Inter campionatul. Asta a fost realitatea. Chiar vedeam imagini de la antrenament. Simplul fapt că bate palma cu Oblak este o mare realizare pentru fotbalul românesc. Este mare lucru să avem fotbalist la Atletico Madrid. Nu se ştie niciodată. Mie mi se pare extraordinar.

Afla mai multe despre: atletico de madridmihai stoicabasarab pandururapid 

viewscnt
Articole similare