Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce lovitură! MM şi Panduru, de acord că Iordănescu lasă acasă un titular pe timpul EURO 2024: "Edi are principii. Nu va fi dacă nu joacă"

Ce lovitură! MM şi Panduru, de acord că Iordănescu lasă acasă un titular pe timpul EURO 2024: "Edi are principii. Nu va fi dacă nu joacă"

Echipa națională

Comentarii

Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Mihai Stoica, anticipează o absenţă majoră din lotul României la EURO 2024, dacă titularul din preliminarii nu va fi titular în faţa unui star de 35 de milioane de euro.

Absenţă majoră din lotul României la EURO 2024? MM şi Panduru sunt siguri: "Edi are principii"

Deja, Edi Iordănescu a revenit nemulţumit din Spania, unde a discutat cu Ianis Hagi şi Andrei Raţiu. Tot din LaLiga ar putea veni următoarele veşti rele pentru lotul pe care selecţionerul îl conturează pentru EURO 2024. 

Turneul final are loc între 14 iunie - 14 iulie, iar până la acel moment Horaţiu Moldovan are nevoie de minute, pentru a-l convinge pe Edi Iordănescu să nu se abată de la principiile sale. 

Portarul titular al României, Horaţiu Moldovan, a fost prezentat oficial la Atletico Madrid, unde va avea o misiune infernală pentru a apăra în faţa lui Oblak şi Grbic. 

Întrebaţi ce s-ar întâmpla dacă Horaţiu Moldovan va fi rezerva lui Jan Oblak la Ateltico Madrid, experţii Orange Sport au fost siguri că ex-portarul Rapidului nu va fi nici măcar în lotul deplasat în Germania. 

"Sunt şanse mari. Edi are principii, sunt şanse să nu fie la EURO. Cred că nu va fi dacă nu joacă", a spus MM Stoica, iar oficialul FCSB a fost completat de Basarab Panduru. 

"Sunt şanse mari să nu meargă la EURO. Eu cred că nu-l cheamă dacă nu joacă deloc. Niţă, Târnovanu, Sava, Aioani... Aaa, faptul că te-ai dus la Ateltico nu te ajută nici să fii între ăştia patru. Eu cred că nu te ajută transferul. Se duce, stă jumătate de an, dar o să vrea să plece, da, că o să vrea să apere. Atletico o să ia 2 milioane şi jumătate, hai 1 milion şi jumătate", a spus expertul Orange Sport. 

"Oblak e foarte tânăr ca portar, apără până la 40 de ani"

Mai mult, în cazul în care nu ar exista un transfer al slovenului, Panduru anticipează că titularul lui Atletico Madrid mai are o carieră lungă în faţă: "Oblak e foarte tânăr ca portar, la 31 de ani mai apără cinci, şase, apără până la 40 şi nu scapă Atletico de el". 

MM Stoica a remarcat şi un alt detaliu important la pretaţiile lui Oblak, care împlineşte 10 ani în tricoul lui Atletico Madrid: "Nu ţin minte gafe ale lui Jan Oblak. Oblak nu face gafe", a adăugat oficialul FCSB, la Orange Sport. 

Cum a arătat echipa de start a României cu Elveţia, scor 1-0, în ultimul meci din campania de calificare la EURO 2024

  • România: H. Moldovan - Raţiu, Drăguşin, Burcă, Bancu - M. Marin - Moruţan (I. Hagi), Cicâldău (R. Marin), N. Stanciu (D. Olaru), Fl. Coman (D. Drăguş) - D. Alibec (G. Puşcaş)

Afla mai multe despre: mm stoicabasarab panduruhoratiu moldovanedi iordanescuromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare