Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă a explicat de ce Andrei Ivan nu a mai prins naţionala. ”Nu poţi să faci doar ce vrei tu”

Mihai Stoichiţă a explicat de ce Andrei Ivan nu a mai prins naţionala. ”Nu poţi să faci doar ce vrei tu”
Comentarii

Andrei Ivan a fost cel mai bun jucător al Universităţii Craiova în sezonul trecut, însă acest lucru nu l-a convins pe Edi Iordănescu să apeleze la serviciile atacantului în vederea acţiunilor echipei naţionale.

Fostul jucător al lui Rapid Viena a fost cel mai bun marcator al oltenilor în ultimele două sezoane, dar se pare că reuşitelele sale personale nu au fost suficiente pentru a deveni o prezenţă constantă în lotul tricolorilor. Andrei Ivan nu a mai prins naţionala din luna iunie a anului trecut, atunci când a fost pe gazon în înfrângerile României din Muntenegru şi Bosnia. Prestaţiile jucătorului l-au făcut pe Edi Iordănescu să-l trimită în tribună pentru următoarele două meciuri, cu Finlanda şi Muntenegru.

Mihai Stoichiţă a explicat absenţa lui Ivan de la acţiunile naţionalei. ”Nu faci ce vrei tu. Trebuie să urmezi regulile antrenorului”

„Cum să nu-l ştiu, de câte ori nu am vorbit cu el. I-am spus: ‘Îmi place tare mult de tine’. Nu l-am avut elev. L-am avut doar pe la loturile naţionale, prilej în care am avut foarte multe contacte cu el şi am stat de vorbă. În care chiar încercam să-l mobilizez, să fie mult mai concentrat la ceea ce trebuie să facă.

Aici e problema lui. Am înţeles că a avut cu Rădoi ceva. Rădoi sigur nu i-a vrut răul. Credeţi că sfaturile lui Edi pentru Ivan au fost greşite? Când nu asculţi, cum să te mai cheme?” Am mai stat de vorbă cu unii fotbalişti, e un sport de echipă, nu individual. Un sport în care trebuie să te încadrezi în regulile societăţii de 11 jucători, care reprezintă o echipă. E foarte clar, nu faci ce vrei tu, faci ce pregăteşte antrenorul şi urmezi regulile lui. Bune sau rele, pe urmă dă el socoteală la patron sau directorul tehnic”, a spus Mihai Stoichiţă, pentru Fanatik.

Andrei Ivan a debutat în naţionala de seniori a României în 2015, într-un meci amical încheiat de tricolori la egalite cu Italia, scor 1-1. În total a adunat 17 meciuri sub tricolor şi a marcat un gol, tot într-un meci de pregătire, pierdut pe teren propriu cu Georgia.

Afla mai multe despre: andrei ivanuniversitatea craiovamihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare