Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihăilă, dorit din nou în Serie A. Este pe lista Sampdoriei. Ce piedică îi pune Parma

Mihăilă, dorit din nou în Serie A. Este pe lista Sampdoriei. Ce piedică îi pune Parma

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă poate face din nou pasul spre Serie A, acolo unde este dorit de Sampdoria.

Valentin Mihăilă a revenit în această vară la Parma după o scurtă experienţă în Serie A, la Atalanta.

Internaţionalul român ajungea la începutul anului la Atalanta, formaţie ce se lupta la momentul respectiv pentru un loc de Liga Campionilor.

Totuşi, acesta nu a jucat foarte mult sub comanda lui Gian Piero Gasperini, astfel că gruparea din prima ligă nu l-a transferat definitiv.

Revenit la Parma, Mihăilă a început în forţă noul sezon din Serie B. Acesta a marcat chiar în prima etapă, la fel şi Dennis Man, iar cei doi au fost lăudaţi de antrenorul echipei Fabio Pecchia şi de presa locală.

Mihăilă, dorit din nou în Serie A. Este pe lista Sampdoriei. Ce piedică îi pune Parma

Deşi recenta aventură a jucătorului de 22 de ani în prima ligă nu a fost exact ce se aştepta, interesul pentru acesta nu s-a încheiat.

Mihăilă ar avea şansa de a reveni în Serie A deoarece este dorit de Sampdoria, anunţă sampnews24.com. Formaţia din Genova a încheiat pe locul 15 ultima stagiune din elita fotbalului italian.

Totuşi, această operaţiune este una mai dificil de realizat, întrucât Parma, având recenta experienţă a cedării lui Mihăilă la Atalanta, vrea să procedeze în alt mod.

Mai exact, clubul din divizia a doua doreşte ca jucătorul român să fie cumpărat definitiv de Sampdoria sau să fie împrumutat, dar cu obligativitate de cumpărare.

Reprezentanţii celor două cluburi vor avea o întâlnire la începutul săptămânii viitoare, conform sursei citate, pentru a pune la punct detalii.

Cotat la 5,5 milioane de euro, Valentin Mihăilă a ajuns la Parma la începutul sezonului 2020-2021. Emilianii l-au cumpărat cu 9,1 milioane de euro de la Universitatea Craiova.

La actualul său club a strâns 32 de meciuri, opt goluri şi trei pase decisive, iar la Atalanta a bifat doar şapte partide.

Cifrele lui Mihăilă în Serie A nu sunt nici ele foarte spectaculoase: 21 de meciuri, trei goluri şi două assist-uri.

 

Afla mai multe despre: mihailaparma 

viewscnt
Articole similare