Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu trimite România spre naţionalele "mici" de la Cupa Mondială de la care are ce învăţa: "M-au impresionat"

Mircea Lucescu trimite România spre naţionalele "mici" de la Cupa Mondială de la care are ce învăţa: "M-au impresionat"

Cupa Mondială

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a rămas impresionat de outsiderii Cupei Mondiale din Qatar.

Mircea Lucescu, despre Cupa Mondială din Qatar

Cupa Mondială Qatar 2022. Clasamente, programul complet al semifinalelor. Tot ce trebuie să ştii despre turneul final

Turneul final a furnizat multe surprize încă din faza grupelor, iar naţionale precum Japonia, Coreea de Sud, Australia, SUA sau Canada au fost lăudate de Mircea Lucescu, cel care a remarcat cum au evoluat aceste ţări. 

"Cred că deja Marocul a atins maximum, precum Croaţia. Eu văd o finală Argentina - Franţa, dar în fotbal totul e posibil. (n.r. - Impresionant) modul în care echipele ţărilor mici s-au pregătit pentru acest Campionat Mondial. S-a demonstrat că se echilibrează valorile pe întreg mapamondul, toată lumea ştie ce trebuie să facă, cum să pregătească jucătorii. Au făcut academii pentru tineri, au dus jucători de la o vârstă fragedă în campionatele puternice. Când se strâng la naţională formează un grup extrem de omogen, extrem de puternic.

Vedeţi Japonia, Coreea de Sud, Australia, SUA, Canada. Au demonstrat că merită să fie la acest Campionat Mondial", a declarat Mircea Lucescu. 

Fostul selecţioner al României a vorbit şi despre Elveţia, naţionala prezentă în Qatar care îi va fi adversară României în preliminariile EURO. 

"Eleveţia e o ţară care a ştiut să-şi construiască viitorul în fotbal. Au investit foarte mult în juniori, tineret. Cu aceeaşi formaţie au câştigat şi la juniori, şi la tineret. Între timp au şi jucători de origine străină, trebuie să ţinem cont şi de lucrul ăsta. Nu sunt doar elveţieni. Avem şanse cu oricine. În fotbal orice este posibil", a mai spus Mircea Lucescu. 

Afla mai multe despre: mircea lucescucupa mondiala 

viewscnt
Articole similare