Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, luat prin surprindere de Oţelul după forma bună arătată de UTA în Superliga: "Asta mă deranjează. Nu trebuie să iau măsuri"

Mircea Rednic, luat prin surprindere de Oţelul după forma bună arătată de UTA în Superliga: "Asta mă deranjează. Nu trebuie să iau măsuri"

UTA

Comentarii

Antrenorul de la UTA, Mircea Rednic, a recunoscut superioritatea Oţelului în meciul de la Sibiu. "Puriul" a evidenţat atât ce au făcut greşit fotbaliştii săi, cât şi punctele bune ale adversarilor.

Mircea Rednic, după UTA - Oţelul 2-4

Oţelul Galaţi a învins luni seara, în deplasare, scor 4-2, formaţia UTA Arad, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă. Nou-promovata a condus cu 4-0, însă a lăsat-o moale pe final, iar Căpuşă şi Rareş Pop au redus din diferenţă pe final, în minutele 86 şi 90+4. 

După 2-1 cu Dinamo, 0-1 cu Universitatea Craiova, 3-2 cu FCU Craiova şi 2-2 cu Farul, Mircea Rednic s-ar fi aşteptat ca forma bună a echipei să continue, însă a primit o lecţie dură în schimb. 

"Mă aşteptam să revenim, dar nu au avut reacţie. Ţin să-l felicit pe Dorinel, trebuie să recunoaştem că au fost mai buni decât noi. Noi am căzut psihic după multe greşeli făcute, iar pe contraatac ne-au marcat. N-am avut ocazii chiar clare. Ce mă deranjează e reacţia unor jucător şi evoluţia unor jucători, vrei patru, cinci jucători. E greu într-un meci ca ăsta să revii. 

Multe greşeli, la primul, la golul al patrulea, cu o echipă foarte disciplinată. Oţelul azi a fost mai bună decât noi azi, că nu vreau să începem că noi nu...

Siguranţa dată, au câştigat duelurile, noi n-am contat la mijlocul terenului. Poate o zi proastă sau adversarul nu ne-a lăsat să jucăm. E greu să începi de la 0-2, ca moral. Era un moment important pentru echipă, după nişte rezultate bune. Nu doar că n-am câştigat, dar evoluţia a fost slabă. 

Nu trebuie să iau măsuri, că nu sunt jucători care să fi evoluat la nivel mare. Aveau câteva zile libere, aşa n-o să aibă. Le dau o zi liberă să pară normal, că ne mutăm dintr-un oraş în altul, apoi revenim la muncă.

Problema e că mijlocaşii laterali n-au strâns în centru în sistemul ăsta, romb. Măcar am reuşit să înscriem, îmi pare rău pentru suporterii care au făcut deplasarea că i-am dezamăgit. Sper să ne revanşăm", a declarat Mircea Rednic, după UTA - Oţelul 2-4, în Superliga.

Victoria îi duce pe gălăţeni pe locul 8, cu 20 de puncte, în timp ce UTA Arad este pe 12, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: mircea rednicuta otelul 2-4mircea rednic uta 

viewscnt
Articole similare