Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mitriţă a izbucnit după gol! Nu s-a cenzurat şi a gesticulat spre suporterii Universităţii Craiova | VIDEO

Mitriţă a izbucnit după gol! Nu s-a cenzurat şi a gesticulat spre suporterii Universităţii Craiova | VIDEO
Comentarii

Alexandru Mitriţă (29 de ani) a dorit să le demonstreze suporterilor îşi dă toată silinţa pentru Universitatea Craiova, iar după ce a marcat cu FC Botoşani a izbucnit în direcţia fanilor care au făcut deplasarea în Moldova.

Mesajul pe care Alex Mitriţă l-a trimis galeriei, chiar în timpul meciului cu FC Botoşani. Gestul făcut în direcţia suporterilor

FC Botoşani - Universitatea Craiova a avut loc duminică, de la 17:15, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Oltenii au avut o primă repriză de coşmar. Kaprof a deschis scorul şi tot el a marcat în minutul 41, atunci când a profitat de erorile în lanţ ale apărării Universităţii Craiova. 

Evident, starea de spirit a oltenilor nu a fost cea mai bună, într-o perioadă în care oricum rezultatele cu antrenorul Ivaylo Petev nu sunt cele aşteptate. Deşi au intrat cu 0-2 la cabine, oaspeţii au reuşit să marchez după pauză. 

În minutul 53, Alex Mitriţă a dat semnalul revenirii, după ce a pătruns din lateral şi a marcat din a doua încercare. Oltenii s-au grăbit să repună mingea în joc, iar Alex Mitriţă a transmis un mesaj suporterilor aflaţi în peluză. 

Contestat uneori şi cu aşteptări mai mari din partea sa, Alex Mitriţă nu s-a cenzurat cu cuvintele transmise în direcţia fanilor, semn că a fost afectat de reproşuri. Atacantul a tras de tricou în zona siglei, apoi a pupat emblema clubului, semn că este conectat la tot ce se întâmplă pe teren, în ciuda cuvintelor primite dinspre fani.

VIDEO | Golul marcat de Alex Mitriţă, în FC Botoşani - Universitatea Craiova

VIDEO | Gestul lui Alex Mitriţă în direcţia fanilor

Nu a fost prima dată când Alex Mitriţă a luat atitudine în faţa fanilor. După 0-2 cu Farul, în august 2023, Alex Mitriţă s-a răfuit cu o persoană din galerie

"Toată repriza a doua doar tu ai vorbit. Ne-ai spus să dăm la poartă, crezi că noi nu vrem să dăm la poartă? Tu, tu, ăla cu steagul. Numai asta ai zis: „Trageţi la poartă”. Crezi că noi nu vrem să dăm la poartă?!", spunea supărat Mitriţă. 
 
 

 
 

Afla mai multe despre: alex mitritafc botosani universitatea craiovaalex mitrita suporteri universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare