Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM a rostit în direct numele atacantului dorit de Becali la FCSB! După Djokovic, se negociază încă un transfer: "Eu aş vrea să-şi găsească în altă parte"

MM a rostit în direct numele atacantului dorit de Becali la FCSB! După Djokovic, se negociază încă un transfer: "Eu aş vrea să-şi găsească în altă parte"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a anunţat că finanţatorul Gigi Becali nu renunţă la atacantul pe care doreşte să-l transfere. Însă, MM a recunoscut că şi-ar dori ca vârful să-şi găsească fericirea în altă parte.

După Damjan Djokovic, FCSB vrea să oficializeze încă un transfer

Gigi Becali întâi a eliberat bugetul salarial, dezamăgit de deznodământul play-off-ului trecut, în care Farul Constanţa a devenit campioana Superligii, apoi a început negocierile pentru a transfera jucători la FCSB. 

Miercuri, Gigi Becali a anunţat că Damjan Djokovic a semnat cu FCSB, iar finanţatorul continuă să se implice direct, pe baza preferinţelor sale. 

Impresionat de ce a văzut în meciurile din sezonul trecut, Arnold Garita (28 de ani) continuă să fie varianta numărul 1 pentru Gigi Becali, deşi transferul a părut că a stagnat în ultima perioadă. 

Vârful camerunez are o propunere cu un salariu de 30.000 de euro din Arabia Saudită, dar Arnold Garita continuă să negocieze şi cu FCSB, deşi Mihai Stoica nu şi-ar dori mutarea. 

"Trebuie să vină un fundaş central, da. Eu nu vreau atacant. Îi place lui (n.r. - Gigi Becali) de Garita, da, da, da. Mai sunt speranţe. Nu aş pleca în speranţe. Aş vrea să se închidă să-şi găsească undeva în altă parte şi băiatul ăla. Undeva să se ducă", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

  • 14 goluri în 40 de meciuri sunt cifrele lui Garita la FC Argeş. 

FCSB l-a urmărit şi pe căpitanul naţionalei Letoniei

Unul dintre fundaşii de care s-a interesat FCSB a fost Kristers Tobers. În vârstă de 22 de ani, apărătorul măsoară 1.89 m şi e pe picior de plecare de la Lechia Gdansk, din Polonia, club pentru care a jucat de 30 de ori în ultimul sezon. 

Gigi Becali a fost scouter şi l-a urmărit în Armenia - Letonia 2-1, unde fotbalistul dorit de FCSB a fost folosit mijlocaş central, deşi postul său de bază în centrul defensivei. 

"Da, fundaşul e străin. La momentul ăsta nu mai suntem aproape. Era căpitanul Letoniei, care a jucat mijlocaş (n.r. - în Armenia - Letonia 2-1). Da, el era. Era liber de contract, terminase contractul cu Gdansk, era interesant şi juca două poziţii. 

Noi nici la Şut nu avem variantă de rezervă. Nu eram disperaţi să vină, dar era un jucător interesant de 22 de ani, Tobers. Gigi hotărăşte. 

Jucător U21 nu mai aducem. Îl avem pe Octavian atacant lateral. Chiar dacă Radaslavescu nu e atacant, poate fi o variantă pentru Tavi, poate juca", a adăugat conducătorul de la FCSB, Mihai Stoica. 

Alt fundaş dorit de Gigi Becali la FCSB poate veni tot din Africa, după cum a recunoscut finanţatorul. 

Afla mai multe despre: gigi becalitransferuri gigi becalitransferuri fcsbarnold garita fcsbdamjan djokovic fcsb 

viewscnt
Articole similare