You are here:

MM Stoica aşteaptă banii din Qatar după scandalul vânzării lui Florinel Coman la Al-Gharafa: "Ne adresăm la FIFA! Trebuie să vină cu dovada plăţii"

MM Stoica aşteaptă banii din Qatar după scandalul vânzării lui Florinel Coman la Al-Gharafa: "Ne adresăm la FIFA! Trebuie să vină cu dovada plăţii"

FCSB

Comentarii

FCSB şi Al-Gharafa sunt aflate într-o situaţie încurcată referitoare la suma pe care campioana România o aşteaptă din partea formaţiei care şi-a asigurat serviciile lui Florinel Coman.

Al-Gharafa şi FCSB au fost cele două părţi implicate în transferul verii în fotbalul românesc. Florinel Coman a părăsit gruparea "roş-albastră" după şapte ani de la transferul său de la FC Viitorul. FCSB plătea 3.000.000 de euro formaţiei constănţene pentru transferul fotbalistului de perspectivă, în anul 2017.

Mihai Stoica, preşedinte al Consiliului de Administraţie de la FCSB a clarificat situaţia banilor pe care FCSB urma să-i primească din partea celor de la Al-Gharafa, până la apariţia presupusei intervenţii a hackerilor asiatici.

Oficialul campioanei României a explicat cum decurge o negociere între două cluburi, ce paşi vor urma în acest sens pentru clubul din România şi ce părere are despre întâmplare, din perspectiva qatarezilor.

MM Stoica: "În contul nostru trebuiau să vină banii, n-au venit banii, sănătate!"

"Există un sistem de câţiva ani, TMS. Transfer Matching System, pentru a evita contracte duble şi chestii genul ăsta. Clubul care vinde introduce datele, clubul care cumpără introduce datele, acolo sunt toate datele, conturi bancale, modul de eşalonare ai banilor, ei spun că au băgat în alt cont banii, că au fost hackuiţi.

Nu stă în picioare, ei trebuie să ne dea bani, în TMS nu au intrat hackeri. Că au intrat în corespondeţă, în mail, habar n-am, nu ştiu dacă e adevărat, ei trebuie să vină cu dovada plăţii. Banii nu au intrat, noi suntem păgubaşi în momentul ăsta, ne adresăm la FIFA.

Contul este în TMS, în contul nostru trebuiau să vină banii, n-au venit banii, sănătate!", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicaflorinel comanal-gharafatransfer 

viewscnt
Articole similare