Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica: ”Nu era corect să câştige CFR sub nicio formă”. Care a fost ”şansa uriaşă” a clujenilor pentru care au plecat neînvinşi de la Galaţi

MM Stoica: ”Nu era corect să câştige CFR sub nicio formă”. Care a fost ”şansa uriaşă” a clujenilor pentru care au plecat neînvinşi de la Galaţi

Fotbal intern

Comentarii

Oţelul Galaţi şi CFR Cluj au oferit un meci pe cinste, cu multe goluri, unul dintre ele chiar fabulos. Tototdată, au fost şi două penalty-uri, ambele transformate, iar primele reacţii după această partidă au fost oferite chiar după ultimul fluier al arbitrului.

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate, în deplasare, cu CFR Cluj, scor 2-2, într-un meci din etapa a 28-a din Superligă.

La Galaţi, Oţelul a început bine şi a ratat prin Alexandru Pop, însă tot el a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă perfect executată. 

Clujenii au egalat în minutul 45, prin Otele, şi au trecut în avantaj din penalty, în minutul 87, atunci când Tachtsidis a transformat lovitura de pedeapsă. 

În minutul 90+4, gălăţenii au primit şi ei penalty, transformat de Cisotti şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Mihai Stoica a lăudat-o pe Oţelul: ”Cu toate astea, a făcut un joc bun”

La finalul meciului, Mihai Stoica a tras concluziile cu privire la cele întâmplate la Galaţi. Acesta a precizat că Oţelul a jucat fără nişte jucători importanţi, iar în aceste condiţii rezultatul este unul meritat pentru ambele combatante.

”Am avut senzaţia că în prima repriză a fost doar Oţelul pe teren. Putea să facă 2-0, apoi 2-1, dar când egalezi în prelungiri e complicat să spui să meritai să câştigi. Pe undeva să spun că e corect rezultatul ăsta.

Şansa uriaşă a CFR-ului a fost că la Galaţi nu au jucat fundaşii. Dorinel Munteanu a fost silit să alinieze o formulă fără fundaşii săi, jucători extrem de importanţi.

Practic, a jucat fără jumătate de echipa. Cu toate astea, a făcut un joc bun şi nu merita să câştige, dar în niciun caz să piardă. Nu era corect să câştige CFR sub nicio formă.

Alex Pop a dat un gol formidabil. Portarul a greşit la plasament. Nu a apărat poarta. Şutul a fost excepţional.

Am fost surprins de formula de start a CFR-ului, dar probabil că era un meci la trei zile distanţă şi Mutu a preferat să înceapă fără Bîrligea şi Tachtsidis.

Mie îmi place Oţelul. Are câţiva jucători foarte buni. Pe Maciel nu l-am văzut făcând vreun meci slab. Cisotti nu am crezut că marchează. A mai ratat două penalty-uri. Şansa lui a fost că a ridicat mingea. Mie mi se pare că arbitrul a dus foarte bine meciul”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Şi comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu şi-a exprimat punctul de vedere asupra celor de la CFR Cluj, ajunşi sub comanda lui Adi Mutu.

”CFR e o echipă cu jucători profesionişti, care joacă fotbal, foarte lenţi, o echipă bună la fazele fixe. Pe final s-a cam tăiat”, a completat Cosmescu. 

În urma acestui rezultat, Oţelul e pe locul 11, cu 33 de puncte, în timp ce CFR ocupă locul secund în Superligă, cu 49 de puncte.

Afla mai multe despre: otelul galati cfr clujotelul galaticfr cluj,  

viewscnt
Articole similare