Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica răstoarnă tot ce a spus Nicolae Dică! Antrenorul FCSB, dat de gol după umilinţa cu Silkeborg | EXCLUSIV

MM Stoica răstoarnă tot ce a spus Nicolae Dică! Antrenorul FCSB, dat de gol după umilinţa cu Silkeborg | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a făcut lumină în privinţa deciziei controversate care a afectat echipa vizibil în umilinţa cu Silkeborg, scor 0-5. Conducătorul susţine că cel care a orchestrat strategia din Conference League a fost finanţatorul Gigi Becali.

Nicolae Dică a acceptat varianta lui Gigi Becali, cu rezervele în Silkeborg - FCSB!

FCSB a fost umilită de Silkeborg, scor 5-0, în a treia etapă a grupelor Conference League, într-un meci în care echipa bucureşteană a băgat rezervele în teren, în timp ce şapte titulari importanţi au rămas la baza din Berceni. 

Deşi Nicolae Dică a spus răspicat că el a fost cel care a decis să deplaseze rezervele în Danemarca, înainatea meciului, dar şi după meci, când antrenorul FCSB a avut resentimente, Mihai Stoica a spus exact cum au stat lucrurile. 

Managerul general al FCSB a spus că decizia de a alcătui lotul pentru partida cu danezii nu i-a aparţinut lui Nicolae Dică, semn că principalul ar fi dorit să abordeze partida la victorie, cu prima linie, cea care e folosită în Superligă. 

"Cred că nu există cineva care nu aibă o parte mică de vină mică dintre cei care sunt lângă echipă. Găseşti merite oricui atunci când se fac performanţe. 

Meciul ăsta a fost între echipa noastră de rezerve şi Silkeborg. Ideea nu i-a aparţinut (n.r. - lui Dică), nu are nicio legătură cu traseul lui Dică la noi. Decizia nu i-a aparţinut lui Dică", a susţinut Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

Apoi, MM Stoica a aflat, în emisiune, că Gigi Becali a anunţat că returul cu Silkeborg va fi abordat cu titularii de FCSB, contrar celor anunţate pentru partidele din grupa de Conference League: "Atunci înseamnă că va modifica strategia", a mai spus expertul Orange Sport.  

De ce FCSB a băgat rezervele în Conference League: "Dacă nu eram dezavantajaţi..."

FCSB e pe ultimul loc în grupa B din Conference League, cu un punct, după ce a fost învinsă de West Ham, scor 3-1, de Silkeborg, 5-0, şi a făcut egal cu Anderlecht, 0-0. Cu şanse teoretice de calificare, MM Stoica priveşte în urmă. 

"Dacă nu eram dezavantajaţi la Londra (n.r. - cu West Ham) şi poate cu Anderlecht, poate altfel tratam competiţia. Aveam şanse să mergem în primăvara europeană. Am fost dezavantajaţi la Londra, s-a inventat penalty, ăia nu ajungeau la poartă, cu toată constalţia de vedete Acasă... Am spus că faultul portarului la Dawa e de categoria uitaţi-vă şi vă minunaţi. 

Dică, momentan, e antrenorul care după cinci ani de zile a calificat echipa într-o competiţie europeană, dar în campionat, cu două restanţe, despre care nimeni nu poate spune că nu le câştigăm, suntem la două puncte de play-off. Deci, mă rog... Se joacă. Avem 60 de puncte pentru care luptăm în campionat", a adăugat conducătorul de la FCSB. 

De asemenea, Mihai Stoica a oferit explicaţii pentru Silkeborg - FCSB, 5-0, în cadrul intervenţiei de la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gigi becalinicolae dicafcsbmihai stoicasilkeborg fcsb 

viewscnt
Articole similare