Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mulţumiri eterne, campionii lumii!”. Fotbaliştii şi Lionel Scaloni, înapoi la Buenos Aires. Întâmpinare cu mare fast şi sărbătoare fără oprire în Argentina | VIDEO

”Mulţumiri eterne, campionii lumii!”. Fotbaliştii şi Lionel Scaloni, înapoi la Buenos Aires. Întâmpinare cu mare fast şi sărbătoare fără oprire în Argentina | VIDEO

Cupa Mondială

Comentarii

Campionii mondiali au revenit în Argentina. Zeci de mii de persoane i-au întâmpinat pe traseul de la aeroport la baza sportivă, în toiul nopţii la Buenos Aires.

”Mulţumiri eterne, campionii lumii!”. Fotbaliştii şi Lionel Scaloni s-au întors la Buenos Aires şi au fost întâmpinaţi cu mare fast. Argentinienii sărbătoresc fără oprire | VIDEO

Zeci de mii de persoane i-au întâmpinat pe campionii mondiali argentinieni pe traseul de la aeroport la baza sportivă, chiar în toiul nopţii la Buenos Aires.

Leo Messi şi compania vor defila în centrul capitalei în cursul zilei de marţi, urmând ca la ora 17.00 (ora României) să ajungă la Obelisc, locul de celebrare alături de suporteri.

Avionul în care se aflau jucătorii lui Lionel Scaloni a aterizat la Buenos Aires luni noapte, la ora locală 02.23 (07.23 - ora României).

Primul care a ieşit din avion a fost căpitanul Lionel Messi, cu mult râvnitul trofeu al Cupei Mondiale în braţe. El a fost urmat de selecţionerul Lionel Scaloni şi de ceilalţi jucători şi membri ai delegaţiei.

Jucătorii, cu medaliile la gât, au urcat într-un autocar descoperit, pe care erau desenate trei stele (de la numărul de titluri mondiale) şi pe care scria Campionii Lumii.

De la aeroport până la baza sportivă unde vor sta, zeci de mii de persoane i-au aclamat pe campionii mondiali.

După ce se vor odihni câteva ore, jucătorii argentinieni vor începe un nou periplu prin Buenos Aires, care se va încheia la celebrul loc de sărbătorire a victoriilor, la Obelisc.

Argentina a cucerit Cupa Mondială în faţa Franţei

Pentru argentinieni este primul trofeu mondial după 36 de ani, ei triumfând în 1978 şi 1986. Argentina şi-a luat revanşa după ce la ediţia din 2018, în optimi, a pierdut chiar în faţa Franţei, scor 3-4.

La finalul prelungirilor, scorul era 3-3, golurile fiind marcate de Messi ’23 (penalty), ‘109, Di Maria ’36 / Mbappe ’80 (penalty), ’81, ‘118 (penalty).

La loviturile de departajare, scorul a fost 4-2 pentru argentinieni. Pentru naţionala lui Scaloni au înscris Messi, Dybala, Paredes şi Montiel. Franţa a marcat prin Mbappe şi Kolo Muani, însă Coman şi Tchouameni au ratat.

Astfel, s-a scris povestea uneia dintre cele mai frumoase şi dramatice finale din istoria Campionatelor Mondiale.

Afla mai multe despre: cm 2022argentinabuenos aires 

viewscnt
Articole similare