Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Dan Şucu s-a săturat şi taie în carne vie! Doi jucători importanţi, OUT de la Rapid după umilinţa cu CFR

NEWS ALERT | Dan Şucu s-a săturat şi taie în carne vie! Doi jucători importanţi, OUT de la Rapid după umilinţa cu CFR

Rapid

Comentarii

Rapid nu mai sperie pe nimeni. Giuleştenii sunt surpriza neplăcută a play-off-ului şi au bifat al treilea eşec consecutiv din tot atâtea meciuri, de această dată la un scor umilitor, 1-4 contra CFR.

La doar o zi după meciul cu CFR, oficialii Rapidului şi-au dat întâlnire pentru o şedinţă de urgenţă, iar deciziile au fost unele drastice. Doi dintre jucătorii de bază de la Rapid din acest sezon vor pleca în vară, ca urmare a hotărârii luate de Dan Şucu, Victor Angelescu şi Daniel Niculae.

Dan Şucu a ajuns la capătul răbdării şi dă afară doi jucători de la Rapid! 

Conform informaţiilor Fanatik, Damjan Djokovic şi Cristian Albu sunt doi dintre jucătorii care vor pleca din Giuleşti la finalul sezonului. Croatul Djokovic, venit de la FCSB în vara trecută, a dezamăgit teribil şi nu a reuşit să se impună în echipa gândită de Cristiano Bergodi.

  • În total, Djokovic a adunat 10 meciuri şi a marcat o o singură dată în tricoul giuleştean, iar partida cu CFR pare să îi fi decis pe şefii clubului să nu îl mai păstreze la Rapid. Djokovic are contract cu Rapid până în vara lui 2025.

Mult mai surprinzătiare este vestea plecării lui Cristian Albu, care a fost în ultimele sezoane unul dintre idolii fanilor alb-vişinii.

Albu, prezent alături de Rapid încă de la revenirea echipei în prima ligă, a avut evoluţii mai slabe în acest an decât în sezoanele precedente şi se pare că escapada de la Iaşi ar fi cântărit greu în decizia luată de Dan Şucu.

În vârstă de 30 de ani, Albu joacă la Rapid din 2021 şi a adunat 95 de meciuri în campionat pentru fosta campioană a României. 

Afla mai multe despre: rapidcfrsuperligadan şucu 

viewscnt
Articole similare