You are here:

NEWS ALERT | Pochettino, out de la Chelsea! Un nou club uriaş, fără antrenor

NEWS ALERT | Pochettino, out de la Chelsea! Un nou club uriaş, fără antrenor

Chelsea

Comentarii

Argentinianul Mauricio Pochettino (52 de ani) nu mai este antrenorul celor de la Chelsea. Decizia a venit în urmă cu foarte puţină vreme.

Pochettino, out de la Chelsea. Motivul din spatele despărţirii dintre club şi antrenor

Vestea momentului în fotbalul mondial vine din Anglia, acolo unde Mauricio Pochettino nu va mai fi antrenorul celor de la Chelsea.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Despărţirea dintre antrenorul argentinian şi clubul din Londra a fost de comun acord între ambele părţi, anunţă britanicii de la The Telegraph.

Cele două părţi au făcut o analiză a sezonul tocmai încheiat şi s-a ajuns la această decizie de despărţire.

Astfel, ”Poch” părăseşte gruparea din Premier League după numai un sezon. În 51 de meciurilor în care a stat pe banca ”albaştrilor” din Londra, a reuşit 27 de victorii, 10 remize şi 14 eşecuri.

În ultima perioadă, au existat speculaţii conform cărora Chelsea l-ar dori antrenor pentru sezonul viitor pe Michel Sanchez, de la Girona, dar acesta ar fi refuzat propunerea venită dinspre clubul londonez.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

La finalul acestei stagiuni, Chelsea a încheiat campionatul din Anglia pe locul 6 şi este sigură de prezenţa în cupele europene în sezonul viitor, după ce a avut o serie de cinci victorii la rând în Premier League.

Rămâne de văzut în ce competiţie. Totul depinde de finala Cupei Angliei. Dacă o va câştiga Manchester City, Chelsea va juca în preliminariile Europa League, iar dacă va învinge Manchester United, atunci londonezii vor fi în preliminariile Conference League. Cert este că Chelsea va fi prezentă în Europa în ediţia viitoare.

Pocchetino, despre sezonul lui Chelsea: ”Nu este vorba de lipsa de disciplină”

”Jucăm pentru Chelsea, suntem un club mare şi se simte presiunea. Când eşti frustrat şi îţi lipseşte un pic de experienţă, este (n.r. ceva) ce se poate îmbunătăţi. 

Este primul sezon al lui Palmer în Premier League şi este normal. El joacă pentru Chelsea. Bineînţeles, este frustrant. Dar jucătorilor le pasă, jucătorii vor să câştige. Nu este vorba de lipsa de disciplină, ci de a avea capacitatea de a citi situaţia de joc", afirma Pochettino, în luna decembrie a anului trecut.

 

Afla mai multe despre: chelseapremier leaguemauricio pocchetino 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul