Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică s-a interesat de fotbalistul revelaţie din Superligă. Pe cine laudă pentru transferul său: ”E meritul lui, el l-a adus” | EXCLUSIV

Nicolae Dică s-a interesat de fotbalistul revelaţie din Superligă. Pe cine laudă pentru transferul său: ”E meritul lui, el l-a adus” | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică a dezvăluit că a vorbit cu Dani Coman despre fotbalistul revelaţie din Superligă, Daniel Paraschiv, pe care fostul portar l-a adus la Sibiu, în perioada în care încă ocupa funcţia de preşedinte al Hermannstadt.

Transferat de CFR Cluj în vara lui 2021, Daniel Paraschiv a fost împrumutat imediat la Voluntari, unde nu a jucat, înainte de a reveni în Gruia în iarnă şi a fi trimis, din nou, temporar la altă echipă.

Atunci, atacantul făcea pasul la Hermannstadt, unde avea să înscrie la foc automat, atât în Liga 2, cât şi în Superligă, fiind pe locul doi în clasamentul golgheterilor la momentul actual, cu nouă reuşite.

Forma sa bună l-a adus şi în atenţia echipei naţionale, iar Nicolae Dică a recunoscut că s-a interesat despre fotbalist, chiar la omul care l-a adus la Sibiu, Dani Coman.

Dică l-a lăudat pe fostul preşedinte al lui Hermannstadt pentru transferul lui Paraschiv şi a explicat cum de acesta a reuşit să se impună la Hermannstadt, iar la Voluntari nu.

Nicolae Dică s-a interesat de fotbalistul revelaţie din Superligă

În mare parte, cu Paraschiv, e meritul lui Dani Coman. El a fost cel care l-a adus la Sibiu, la Liga 2. Ştiu foarte bine cum l-a adus, pentru că am vorbit despre el. Şi e meritul lui Dani Coman.

El a avut încredere în el, el a fost cel care l-a adus la Sibiu. Pentru că lotul acesta, de la Sibiu, e făcut de Dani Coman. Şi meritul e al lui, pentru că Paraschiv a fost la CFR, nu a jucat, a fost la Voluntari, nu a jucat.

Şi el a fost cel care l-a adus acolo şi i-a dat încredere. Când a venit Petrescu, el nu mai era la CFR. El s-a dus la Liga 2, a prins acest grup de jucători, a jucat meci de meci, a prins încredere şi apoi a mers cu acelaşi grup la Liga 1.

Şi s-a văzut. La Liga 1, au reuşit datorită grupului, pentru că nu au jucători cum au CFR, FCSB, Craiova, jucători care să fie la echipa naţională, care să tragă echipa după ei.

Şi cu antrenorul, că Măldă, care l-a pus în valoare şi a prins încredere şi, jucând meci de meci, doar aşa poate să crească un jucător. Doar aşa”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Întrebat despre Daniel Paraschiv, Dan Petrescu a recunoscut că îl regretă pe atacant şi l-a numit cel mai bun vârf român.

Afla mai multe despre: daniel paraschiv 

viewscnt
Articole similare