Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Novak Djokovic a "uitat" că a jucat cu Tsitsipas o finală de Grand Slam. Ce întrebare le-a pus jurnaliştilor din sală

Novak Djokovic a "uitat" că a jucat cu Tsitsipas o finală de Grand Slam. Ce întrebare le-a pus jurnaliştilor din sală

Tenis

Comentarii

Sârbul Novak Djokovic a fost întrebat despre jucătorii care încă sunt în concurs la Australian Open şi pe care i-ar putea întâlni în eventuale tururi următoare. Când a fost vorbit de Stefanos Tsitsipas, Djokovic a făcut o greşeală surprinzătoare.

"Cred că a jucat deja ultimele runde ale unui Grand Slam de mai multe ori, dar niciodată o finală. Mă înşel?", i-a întrebat pe jurnaliştii prezenţi în sală.

Da, greşeşte: grecul a jucat finala Roland-Garros 2021 chiar împotriva lui... Novak Djokovic.

O finală memorabilă de altfel, din moment ce sârbul a revenit de la 0-2 la seturi, pentru a se impune, scor 6-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-4.

Dar şi după meci spiritele au fost agitate, Tsitsipas întrebându-se despre celebra „pauza de toaletă” luată de Djokovic între setul doi şi al treilea, şi din care se întorsese transformat: „Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo... Când s-a întors, a devenit brusc un alt jucător.”

"Ah, da, este adevărat, este adevărat. Îmi pare rău, îmi pare rău", a exclamat favoritul 4 de la Melbourne, când un jurnalist i-a adus aminte de acea finală.

La Melbourne, Tsitsipas este deja calificat în semifinale, în timp ce Djokovic va lupta, miercuri, pentru un loc în penultimul act cu rusul Andrei Rublev.

Afla mai multe despre: novak djokovic 

viewscnt
Articole similare