Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu credeam că-l voi vedea pe Messi aşa la Cupa Mondială". Messi, tot mai aproape de un moment istoric: "Joacă pentru echipă, nu cum fac alţii"

"Nu credeam că-l voi vedea pe Messi aşa la Cupa Mondială". Messi, tot mai aproape de un moment istoric: "Joacă pentru echipă, nu cum fac alţii"

Cupa Mondială

Comentarii

Lionel Messi l-a impresionat pe fostul atacant al naţionalei României, Viorel Moldovan, care a remarcat modul în care atacantul lui PSG joacă în folosul naţionalei Argentinei.

Lionel Messi are în faţă finala Cupei Mondiale

Reprezentativa Argentinei a devenit prima finalistă a Cupei Mondiale din Qatar, după ce a învins în semifinale, marţi seară, la Lusail, selecţionata Croaţiei, scor 3-0. Argentinienii vor juca în finală cu echipa câştigătoare a meciului Franţa – Maroc.

Pe Stadionul Lusail, Argentina a deschis scorul în minutul 33, după un penalti acordat pentru contactul dintre Livakovic şi Julian Alvarez. A transformat Messi, impecabil, pentru 1-0. În minutul 38, Messi i-a pasat lui Julian Alvarez care nu a putu fi oprit în drumul spre gol de Brozovic, Sosa sau Juranovic şi a fost 2-0 la pauză. Al treilea gol al meciului a fost marcat de Julian Alvarez, în minutul 69, după ce Messi l-a ridiculizat pe Gvardiol şi a pasat direct în faţa porţii.

Lionel Messi a continuat să impresioneze la probabil ultima sa şansă din carieră de a câştiga Cupa Mondială. 

"Chapeau, jos pălăria! Nu credeam că-l voi vedea pe Messi aşa la acest turneu final. Joacă pentru echipă, se zbate, marchează, pasează decisiv. Joacă pentru echipă, nu cum fac alţii, care aşteaptă să joace echipa pentru ei. 

Face un Campionat Mondial extaoardinar. Acum îl putem pune pe acelaşi piedestal cu Maradona, dacă va câştiga Cupa Mondială. La nivel de club e peste el deja", a declarat Viorel Moldovan pentru Orange Sport. 

Lionel Messi a egalat recordul de meciuri disputate la turneele finale

Lionel Messi a egalat marţi recordul de meciuri disputate la turneele finale ale Cupei Mondiale de fotbal – 25 de apariţii.

Cu ocazia titularizării sale în meciul de marţi, Argentina – Croaţia, din semifinalele Cupei Mondiale, Lionel Messi a egalat recordul jucătorului german Lothar Matthaus, în  ceea ce priveşte numărul de meciuri disputate la turneele finale ale Cupei Mondiale la fotbal. Messi a disputat cel de-al 25-lea său meci în cele cinci ediţii de Cupă Mondială la care a participat în perioada 2006-2022.

Lothar Matthaus a jucat 25 de partide la cinci turnee finale disputate în perioada 1982 – 1998. 

Afla mai multe despre: lionel messicupa mondialaargentina croatia 

viewscnt
Articole similare