Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O posibilă explicaţie pentru gestul lui Dan Petrescu la adresa lui Gică Hagi. Două episoade similare au fost scoase de la naftalină: ”Ne-am luat de Neagoe” | EXCLUSIV

O posibilă explicaţie pentru gestul lui Dan Petrescu la adresa lui Gică Hagi. Două episoade similare au fost scoase de la naftalină: ”Ne-am luat de Neagoe” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Duelul dintre liderul Superligii şi campioana României în ultimii cinci ani a fost adjudecat de cea dintâi. Farul Constanţa a luat astfel avans în vârful campionatului, dar meciul a oferit şi un moment tensionat între antrenorii celor două adversare, Gică Hagi şi Dan Petrescu.

Farul Constanţa a trecut de CFR Cluj, scor 1-0, în cadrul etapei cu numărul cinci din play-off-ul Superligii.

Golul care o distanţează pe Farul în vârful ierarhiei a fost marcat de Mazilu, din pasa lui Băluţă.

Dar meciul s-a încins pe final, la o fază petrecută în careul gazdelor, între constănţeanul Gustavo Marins şi clujeanul Janga.

Arbitrul Sebastian Colţescu a dictat iniţial penalty, dar, după intervenţia VAR, a anulat lovitura de pedeapsă, considerând că Marins a lovit mingea.

Cum a fost interpretat refuzul lui Dan Petrescu de a da mâna cu Gică Hagi. Două episoade similare au fost scoase de la naftalină: ”Ne-am luat de Neagoe” | EXCLUSIV

La finalul meciului, de supărare, aşa cum el însuşi a recunoscut şi la flash-interviu, Dan Petrescu a refuzat să mai dea mâna cu Gică Hagi şi s-a dus ”rachetă” la vestiare.

Reacţia mai puţin văzută în fotbalul profesionist a fost discutată şi în studioul Orange Sport, acolo unde Basarab Panduru a adus aminte de un episod similar cu Nicolae Dică şi Eugen Neagoe în prim plan, după meciul U Cluj - FCSB care a dus la îndepărtarea celui dintâi de la cârma roş-albaştrilor.

”M-a surprins plecarea lui Dan Petrescu. Dai mâna şi pleci la vestiare, dar el a făcut semn şi a plecat la vestiare. Doar el ştie de ce.

În general am cam văzut că toţi antrenorii dau, că ne-am luat de Neagoe, ne-am luat de fiecare când n-au dat mâna. Hagi s-a dus spre tunel după”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

De partea cealaltă, Mihai Stoica a atras atenţia asupra faptului că o reacţie asemănătoare au avut-o şi cei de la Farul după eşecul din etapa precedentă cu FCSB (1-2).

”Acum câteva zile am jucat cu Farul şi nu cred că a dat mâna cineva cu cineva atunci. Nu ştiu. Nu mi se pare nimic ieşit din comun.

E supărat omul. Poate că în opinia lui nu s-a câştigat pe merit. El nu e mincinos”, a adăugat şi oficialul celor de la FCSB.

Astfel, în urma victoriei obţinute, Farul rămâne pe primul loc în clasament, cu 42 de puncte, la patru puncte de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care are 38 de puncte.

Afla mai multe despre: dan petrescufarul cfrgica hagi 

viewscnt
Articole similare