Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu l-a convins. Antrenorul unei multiple campioane din Italia insistă pentru aducerea românului

Octavian Popescu l-a convins. Antrenorul unei multiple campioane din Italia insistă pentru aducerea românului

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu nu se află în cea mai bună perioadă a sa la FCSB, dar, chiar şi aşa, poate fi subiectul unui transfer de senzaţie la un club de tradiţie din Italia.

Octavian Popescu a impresionat la FCSB şi în sezonul Ligii 1 recent încheiat, dar nu a confirmat forma bună de la club şi la echipa naţională, acolo unde a fost criticat după meciurile din Liga Naţiunilor.

Totuşi, interesul marilor echipe din străinătate pentru fotbalistul de 19 ani nu s-a diminuat, iar acesta continuă să fie un punct important de atracţie din campionatul românesc.

Octavian Popescu l-a convins. Antrenorul lui AC Torino insistă pentru aducerea românului

Popescu a redevenit una dintre ţintele formaţiei AC Torino. După ce l-a dorit ca posibil înlocuitor pentru Josip Brekalo, acum multipla campioană a Italiei l-a pus pe o listă lungă de jucători care să acopere locurile libere lăsate la echipa torineză după plecările care vor avea loc la sfârşitul acestei luni.

Cristian Ansaldi şi Andrea Belotti, doi dintre fotbaliştii emblematici pentru club vor pleca după ce au refuzat prelungirea, iar Tomasso Pobega, Marko Pjaca şi Mohamed Fares se vor întoarce, după împrumturi, la cluburile de care aparţin.

De asemenea, Bremer este principala ţintă a lui Inter Milano, portarul Vanja Milinkovic-Savic este pe lista lui Crystal Palace, Fiorentina şi Fulham, Linetty poate ajunge la Sampdoria sau Spezia, iar Simone Zaza are de ales între Cadiz şi Salernitana.

Astfel, cel care insistă pentru transferul lui Octavian Popescu este chiar Ivan Juric, antrenorul fostei campioane din Serie A, conform toro.it.

Acesta şi-a creionat o listă de 17 jucători, din care va alege zece pentru a crea un lot competitiv pentru noul sezon din Serie A.

În stagiunea trecută, AC Torino a terminat pe locul zece, dar are şapte trofee de campioană a Italiei în istorie.

Lista de achiziţii a lui Torino pentru această vară:

Gabriel (portar, Lecce), Dovbryk (atacant, Dnipro), Faes (fundaş, Reims), Fares (fundaş, Lazio), Gnonto (atacant, Zurich), Haveri (fundaş, Rimini), Joao Pedro (atacant, Cagliari) Maggiore (mijlocaş, Spezia), Mandragora (mijlocaş, Juventus), Mazzocchi (fundaş, Salernitana), Nelsson (fundaş, Galatasaray), Pellegri (atacant, Monaco), Praet (mijlocaş, Leicester), Popescu (mijlocaş, FCSB), Solomon (atacant, Shakhtar Doneţk), Strefezza (atacant, Lecce), Yilmaz (fundaş, Besiktas)

Cota actuală a lui Octavian Popescu este de patru milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fcsbtavi popescu 

viewscnt
Articole similare