Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Farul Constanţa a transferat un internaţional cu peste de 30 selecţii. Durata contractului şi postul pe care va juca

OFICIAL | Farul Constanţa a transferat un internaţional cu peste de 30 selecţii. Durata contractului şi postul pe care va juca

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a anunţat transferul unui nou jucător, cu o experienţă vastă la nivelul primei reprezentative.

OFICIAL | A dat lovitura. Farul Constanţa a transferat un internaţional cu peste de 30 selecţii

Clubul de la malul mării l-a adus pe David Enagnon Kiki, fundaş stânga în vârstă de 28 de ani. 

Liber de contract încă din vara anului trecut, apărătorul lateral a semnat cu Farul un contract valabil până în anul 2024.

Născut în Benin, Kiki este internaţional în prima reprezentativă a ţării sale, pentru care a strâns 37 de selecţii.

”Începând de astăzi, fundaşul stânga David Enagnon Kiki este noul jucător al formaţiei noastre, după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

Născut la 25 noiembrie 1993, în Benin, David Kiki are 1,80m, este titular în prima reprezentativă a ţării sale (peste 30 selecţii) şi a mai jucat în carieră în Franţa pentru Stade Brestois şi Red Star şi în prima ligă din Bulgaria pentru Montana (2020/2021) şi Arda Kardzhali (2021/2022)”,  a fost comunicatul Farului pe site-ul oficial al clubului.

În această vară, Farul i-a transferat pe Vlad Morar, Gabi Torje, Kevin Doukoure, Romario Benzar, Ayrton Mboko, Alex Buzbuchi, Jeremy Corinus, Dragoş Nedelcu, Robert Ion şi Mihai Popescu.

Cotat la 300.000 de euro, David Enagnon Kiki are în palmares experienţe în fotbalul francez, la Chamois Niort, Stade Brestois şi Red Star, dar a jucat şi în Bulgaria.

Afla mai multe despre: farulkiki 

viewscnt
Articole similare