Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Galatasaray a adus un mijlocaş cu experienţă din Olanda. Concurenţă pentru Cicâldău

OFICIAL | Galatasaray a adus un mijlocaş cu experienţă din Olanda. Concurenţă pentru Cicâldău

Stranieri

Comentarii

Galatasaray a transferat un mijlocaş norvegian, iar acesta i-ar putea face concurenţă la mijlocul terenului lui Alex Cicâldău, Moruţan fiind ca şi plecat de la echipă.

OFICIAL | Galatasaray, a adus un mijlocaş cu experienţă din Olanda. Concurenţă pentru Cicâldău

Galatasaray a anunţat, marţi, că l-a achiziţionat pe norvegianul Fredrik Midtsjo de la AZ Alkmaar, jucătorul semnând un contract pe trei sezoane.

Suma de transfer este de 3,5 milioane de euro, iar fotbalistul va avea un salariu net de 975.000 de euro pe sezon.

Norvegian a oferit şi prima reacţie din postura de jucător al clubului la care sunt legitimaţi şi internaţionali români Cicâldău şi Moruţan.

“Galatasaray este un club impresionant. Sunt fericit că sunt aici şi nerăbdător să încep noua aventură. Am venit aici ca să câştigăm titlul”, a declarat fotbalistul.

La Galatasaray, Midtsjo vine să completeze linia de mijloc a grupării din Istanbul, post pe care evoluează şi Cicâldău şi Moruţan.

Totuşi, venirea internaţionalului scandinav ar putea să îl influenţeze doar pe Cicâldău, Moruţan fiind deja aproape sigur de o despărţire temporară

Fredrik Midtsjo a evoluat la AZ Alkmaar în perioada 2017-2022, formaţie pentru care a strâns 195 de meciuri, şapte goluri şi 31 de pase decisive.

Internaţionalul norvegian este o cunoştinţă de-a campioanei CFR Cluj. În sezonul trecut, formaţia ardeleană a avut-o ca adversar pe AZ Alkmaar în gru-pa de Conference League.

Afla mai multe despre: straniericicaldaumorutan 

viewscnt
Articole similare