You are here:

OFICIAL | Mircea Lucescu şi-a stabilit lotul pentru meciul cu Lituania, din Nations League. Câţi români vor asista la meciul de la Kaunas

OFICIAL | Mircea Lucescu şi-a stabilit lotul pentru meciul cu Lituania, din Nations League. Câţi români vor asista la meciul de la Kaunas

Echipa națională

Comentarii

România întâlneşte Lituania într-o partidă a Ligii C din UEFA Nations League. Stadionul Darius ir Girenas din Kaunas va găzdui partida dintre cele două echipe naţionale.

UPDATE | Numărul 11, număr purtat de Nicuşor Bancu la echipa naţională, a fost preluat de Victor Dican pentru meciul primei selecţionate din Lituania.

300 de suporteri români vor susţine echipa naţională, la Kaunas, informează FRF. Din cei 3500 de spectatori care vor asista la partida dintre Lituania şi România, 300 vor fi alături de selecţionata lui Mircea Lucescu.

România are şansa să-şi extindă seria de meciuri fără eşec cu un rezultat pozitiv la Kaunas, împotriva Lituaniei, în partida de marţi seară. De la ora 21:45, "tricolorii" vor reîntâlni Lituania, echipă pe care au reuşit să o învingă la partida tur disputată la Bucureşti, cu scorul de 3-1. Răzvan Marin, Valentin Mihăilă şi Alex Mitriţă au fost marcatorii echipei naţionale la partida disputată în Ghencea.

Mircea Lucescu, selecţionerul echipei naţionale, a stabilit lotul pentru partida cu Lituania, de la Kaunas. Cu Nicuşor Bancu suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene, Lucescu a fost nevoit să renunţe la un singur jucător pentru a ajunge la numărul de 23, eligibili pentru partida din Lituania.

Alex Paşcanu, OUT pentru partida cu Lituania

Alex Paşcanu, fundaşul central transferat de Rapid în vara acestui an, nu va face parte din lotul pe care Mircea Lucescu se va baza la partida de pe stadionul Darius ir Girenas.

În schimb, Victor Dican, fotbalistul chemat de urgenţă la echipa naţională pentru a-l înlocui pe Adrian Şut, va putea debuta pentru echipa naţională împotriva Lituaniei. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a evoluat de 12 ori pentru naţionala U21 a României.

România are nouă puncte după trei etape în grupa din UEFA Nations League. După duelul de la Kaunas împotriva Lituaniei, "tricolorii" vor mai disputa două partide, la mijlocul lunii noiembrie, cu Cipru şi Kosovo, ambele pe teren propriu.

Afla mai multe despre: echipa nationalamircea lucescualex pascanuromanialituanianations league 

viewscnt
Articole similare