Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Mirel Rădoi a fost prezentat la Al-Jazira

OFICIAL | Mirel Rădoi a fost prezentat la Al-Jazira

Transferuri

Comentarii

Mirel Rădoi a semnat oficial contractul cu noua sa echipă din Emiratele Arabe United, Al-Jazira.

Conform informaţiilor oferite de clubul din Emiratele Arabe Unite, Mirel Rădoi a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate cu formaţia de pe locul şase în clasamentul competiţiei interne. Fostul antrenor de la Al-Bataeh l-a înlocuit pe legendarul fotbalist olandez Frank de Boer, pe banca echipei din Abu Dhabi.

La Al-Jazira a jucat în sezonul trecut fostul fotbalist de la FCSB, Florin Tănase, care în prezent joacă la o formaţie din Arabia Saudită, Al Akhdoud, club la care se află un alt internaţional român, Andrei Burcă.

Al-Jazira se află pe locul şase în clasamentul campionatului din Emiratele Arabe Unite, cu 20 de puncte. Echipa de la care a plecat, Al-Bataeh se află pe locul şapte, cu 16 puncte, după 12 etape disputate.

 

 

Doar 14 meciuri pentru Mirel Rădoi pe banca lui Al-Bataeh

Mirel Rădoi a petrecut doar câteva luni la prima sa experienţă în Emiratele Arabe Unite ca antrenor. 14 meciuri a stat pe banca lui Al-Bataeh fostul selecţioner al echipei naţionale a României. Şase înfrângeri, patru egaluri şi patru victorii a obţinut Rădoi la Al-Bataeh.

La Al-Jazira, Rădoi are în componenţa lotului jucători cu experienţă la nivel european, precum Karim Rekik (Sevilla, Hertha Berlin) şi Alejandro Pozuelo (Genk, Swansea, Betis)

Afla mai multe despre: mirel radoial jaziraal bataeh 

viewscnt
Articole similare