Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Frână bruscă pentru Rapid pe piaţa transferurilor. Mijlocaşul dorit de Dan Şucu, ţinut în frâu de echipă

Frână bruscă pentru Rapid pe piaţa transferurilor. Mijlocaşul dorit de Dan Şucu, ţinut în frâu de echipă

Rapid

Comentarii

Transferul lui Mino Sota la Rapid nu se va realiza în această iarnă, cum şi-a propus Dan Şucu.

Hermannstadt se pregăteşte pentru a doua jumătate a sezonului de Superliga. Sibienii au renunţat în ultimele săptămâni la Baba Alhassan, un titular la mijlocul terenului al echipei din Sibiu, dar şi la Adrian Petre, atacant care a bifat doar 25 de minute în tricoul sibienilor, în acest campionat.

FC Hermannstadt, echipa la care este legitimat mijlocaşul japonez în vârstă de 29 de ani i-a blocat transferul spre Rapid, în această iarnă.

Sibienii au decis ca Mino Sota să rămână la FC Hermannstadt în această stagiune. În primă fază, sibienii nu s-au opus unei plecări a jucătorului adus în România de Metaloglobus, în 2018. Reacţia antrenorului echipei, Marius Măldărăşanu, dar şi o schimbare a priorităţilor au dus la această decizie.

„Am decis ca Mino Sota să rămână la noi. Are contract până-n vară şi i-am propus prelungirea lui cu doi ani”, a declarat Claudiu Rotar, unul dintre acţionarii principali ai lui FC Hermannstadt, conform GSP.

Reacţia lui Marius Măldărăşanu 

"Mi-ar fi greu... în momentul în care ar pleca şi Mino Sota, nu ştim ce ne dorim cu adevărat. Eu, ca antrenor, înţeleg, suntem o echipă mică, trebuie să trăim, mai vindem un jucător - doi, dar nici aşa.

Repet, nu ştim ce găsim să punem la loc. Poţi să aduci un jucător valoros, dar trebuie să îl integrezi, să se adapteze şi acum e dificil. I-am pierdut pe Letica, Opruţ, Baba Alhassan, să îl pierd şi pe Sota ar fi dificil." a declarat Marius Măldărăşanu la plecarea spre Antalya.

Afla mai multe despre: dan sucurapidmarius maldarasanufc hermannstadtmino sotatransfer mino sotatransfer mino sota rapid 

viewscnt
Articole similare