Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sergio Ramos, ceartă cu un fan în timpul unui interviu după înfrângerea Sevillei cu Bilbao: "Acum vorbesc eu, taci!"

VIDEO | Sergio Ramos, ceartă cu un fan în timpul unui interviu după înfrângerea Sevillei cu Bilbao: "Acum vorbesc eu, taci!"

La Liga

Comentarii

Athletic Bilbao a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Sevilla, în etapa a 19-a a campionatului Spaniei.

Sevilla, în zona retrogradării

Golurile au fost marcate de Vesga (29) şi Aitor Paredes (75). Athletic ocupă locul 3 în clasament, cu 38 de puncte, în timp ce FC Sevilla este pe 16, cu 16 puncte, la un punct în faţa primei echipe care ocupă un loc direct retrogradabil în liga a 2-a, Cadiz, cu 15 puncte.

După înfrângerea de joi a echipei FC Sevilla, scor 2-0, în faţa formaţiei Athletic Bilbao, Sergio Ramos, a avut un conflic verbal cu un fan, în timp ce răspundea la întrebările unui jurnalist de la televiziunea spaniolă.

"Respectă oamenii! Acum vorbesc eu! Respectă oamenii! Taci acum!", i-a strigat Ramos fanului care îi reproşa faptul că echipa nu a câştigat cu Athletic Bilbao.

El a revenit apoi la microfonul postului DAZN şi a spus: "Putem înţelege frustrarea oamenilor. A trecut mult timp de când nu am mai câştigat".

FC Sevilla, care are două înfrângeri consecutive, va evolua, duminică, în Cupa Regelui cu Ferrol, urmând ca săptămâna viitoare să evolueze cu Alaves, în campionat.

 

 

 
 

Afla mai multe despre: la ligasevillaathletic bilbaobilbaosergio ramos 

viewscnt
Articole similare