Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Nu e Mbappe, ci Tchouameni. Real Madrid, 100 de milioane de euro pentru mijlocaşul francez

OFICIAL | Nu e Mbappe, ci Tchouameni. Real Madrid, 100 de milioane de euro pentru mijlocaşul francez

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a oficializat transferul lui Aurelien Tchouameni, care a evoluat în sezonul trecut la AS Monaco.

OFICIAL | Nu e Mbappe, ci Tchouameni. Real Madrid, 100 de milioane de euro pentru internaţional francez

Clubul Real Madrid a anunţat, marţi, pe reţelele de socializare, că a obţinut serviciile fotbalistului Aurelien Tchouameni.

Contractul este valabil şase sezoane. Evenimentul de prezentare a jucătorului în vârstă de 22 de ani va avea loc marţi, 14 iunie.

 

 

Toată afacerea se va ridica la 100 de milioane de euro, 80 de milioane de euro de euro pentru aducerea sa în această vară, plus un bonus de performanţă de 20 de milioane de euro.

Astfel, chiar dacă a ratat transferul lui Mbappe, care a decis să rămână la PSG, Real Madrid a semnat cu un alt fotbalistul curtat intens de mai multe cluburi de top din Europa, printre care Liverpool şi chiar clubul din Paris.

Mijlocaşul cotat la 60 de milioane de euro este al doilea transfer realizat de Real Madrid în această vară. ”Galacticii” l-au adus şi pe fundaşul Antono Rudiger, liber de contract de la Chelsea.

Aurelien Tchouameni a debutat în naţionala Franţei anul trecut, adunând deja 10 meciuri şi un gol, şi  a mai jucat până acum pentru Girondins Bordeaux şi AS Monaco.

Internaţionalul francez a bifat de 35 de meciuri pentru AS Monaco în ediţia de campionat recent încheiată. A reuşit trei goluri şi două pase decisive, suficient pentru a-l convinge pe Florentino Perez să-l aducă pe ”Bernabeu”.

Prin urmare, Real Madrid este pregătită să facă schimbul de generaţii de la mijlocul terenului.

Tridentul din ultimul deceniu, format din Modric - Casemiro - Kroos, ar urma să ar urma să facă loc noului mijloc de vis al ”galacticilor”, format din Fede Valverde, Camavinga şi, nu în ultimul rând, cel mai recent transfer, Tchouameni.

Afla mai multe despre: real madridtchouameni 

viewscnt
Articole similare