You are here:

Olaru, căpitan şi integralist la FCSB în primul meci din campionat: ”Nu am avut vacanţă. Am fost la EURO şi nu prea am jucat”

Olaru, căpitan şi integralist la FCSB în primul meci din campionat: ”Nu am avut vacanţă. Am fost la EURO şi nu prea am jucat”

FCSB

Comentarii

Jucătorul celor de la FCSB, Darius Olaru (26 de ani), a tras concluziile după remiza cu U Cluj, din Ghencea.

FCSB, campioana din sezonul trecut, a început noua ediţie a Superligii cu o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu U Cluj.

Golurile au fost marcate de Musi ’51, pentru FCSB, şi Dan Nistor ’57, din penalty, pentru U Cluj.

Reacţia lui Olaru după debutul FCSB-ului în campionat

La finalul meciului, Darius Olaru a reacţionat cu privire la debutul echipei bucureştene şi în Superliga României, care a mai jucat încă două meciuri în acest sezon, în Supercupa României şi în prima manşă a turului întâi din preliminariile Ligii Campionilor.

De asemenea, căpitanul campioanei României a vorbit şi despre viitorul apropiat al formaţiei roş-albastre, dar şi cum se simte el din punct de vedere fizic.

”Nu am ştiut să gestionăm, pe viitor trebuie să o facem mult mai bine. Primul obiectiv e să intrăm în grupele Champions League. Dar luăm totul pas cu pas, jucăm cu Virtus şi Slobozia, apoi cu Maccabi.

Eu nu am avut vacanţă, am avut vreo 6 zile înainte de EURO. Încă nu sunt sută la sută, pentru că am fost acolo (n.r. la EURO) şi nu am ritm, nu prea am jucat. Trebuie să mai acumulez. Momentan eu nu mă gândesc la transfer, o iau pas cu pas”, a declarat Olaru, la Prima Sport.

Recent, Darius Olaru a fost prezent cu naţionala României în Germania la EURO 2024.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olarusuperliga 

viewscnt
Articole similare