Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă nu dă înapoi: ”Dorinel Munteanu şi-a făcut o obsesie în a discuta doar despre Dinamo. A văzut tot timpul scenarii”

Ovidiu Burcă nu dă înapoi: ”Dorinel Munteanu şi-a făcut o obsesie în a discuta doar despre Dinamo. A văzut tot timpul scenarii”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), i-a dat şi el replica lui Dorinel Munteanu (54 de ani), tehnicianul formaţiei Oţelul Galaţi, care a afirmat în mai multe rânduri că se fac jocuri de culise în play-off-ul Ligii 2 în favoarea ”câinilor”.

Dinamo va afla astăzi dacă va reveni în Superligă sau va merge la barajul de promovare / menţinere în prima ligă.

”Câinii” se vor deplasa pe terenul celor de la Poli Iaşi şi depind numai de ei pentru a promova direct. 

Au nevoie să câştige partida pentru a nu mai depinde şi de rezultatul meciului dintre Oţelul Galaţi şi Unirea Dej. 

Ambele partide, împreună cu meciul CSA Steaua - Gloria Buzău, încep de la ora 13:00 şi sunt transmise în direct pe canalele Orange Sport şi live video pe Orangesport.ro.

Ovidiu Burcă: ”Dorinel Munteanu şi-a făcut o obsesie în a discuta doar despre Dinamo. A văzut tot timpul scenarii”

Cum Dinamo şi Oţelul se luptă pentru cel de-al doilea loc direct promovabil, antrenorii celor două echipe au ieşit la atac.

Dorinel Munteanu a acuzat anumite jocuri de culise în favoare ”câinilor”, în timp ce Ovidiu Burcă a subliniat faptul că partida de la Iaşi nu va fi una deloc facilă pentru Dinamo.

”M-au deranjat discuţiile făcute la începutul playoff-ului care spuneau că Iaşiul ne va da meciul. Dorinel Munteanu şi-a făcut o obsesie în a discuta doar despre Dinamo.

A văzut tot timpul scenarii şi lucruri petrecute în spatele culiselor. E problema dumnealui, noi n-am vrut să vorbim despre alţii. S-a preocupat mai mult de alţii decât de echipa lui, iar rezultatele arată asta.

Ne aşteaptă un meci dificil chiar dacă multă lume spune că Iaşiul joacă cu a doua echipă. Cred că în condiţiile date, ne-ar fi fost mai uşor să jucăm cu adversarii care au dus greul decât cu cei care au evoluat mai puţin.

Sunt jucători de prima ligă la Iaşi, pentru că au un lot valoros”, a declarat antrenorul, înainte de meciurile din ultima etapă.

Afla mai multe despre: dinamootelulliga 2 

viewscnt
Articole similare