You are here:

Ovidiu Sabău, discurs excepţional la adresa echipei sale: "Ce facem împreună funcţionează"

Ovidiu Sabău, discurs excepţional la adresa echipei sale: "Ce facem împreună funcţionează"

U Cluj

Comentarii

Ovidiu Sabău a vorbit despre evoluţia echipei sale în decursul acestei stagiuni de campionat.

Ovidiu Sabău este antrenorul de pe primul loc din Superliga. U Cluj rămâne surpriza frumoasă din acest sezon de campionat.

Echipa sa este într-o formă foarte bună şi au reuşit din nou să obţină cele trei puncte în partida cu Botoşani, chiar dacă partida a fost foarte echilibrată.

Ce a spus Sabău după victoria cu Botoşani

„Un început ezitant şi am fost destul de fricoşi, dar nu am intrat bine în joc. Mai timizi până când prea mult ne-am studiat adversarul, am avut o oarecare teamă, aşa a fost senzaţia de pe margine. Am primit la prima ocazie gol.

Două trei cotraatacuri periculoase, după care ne-am trezit. Ne-am dat seama că nu e bine cum arătăm. Ne-am schimbat tactica de atac, n-am reuşit să venim cu centrări pe spaţii libere, nu am avut destul de mare forţă ca mingea să ajungă la atacanţi. Am controlat jocul, am avut acea bară. Am venit peste ei şi nu le-am dat posibilitatea să mai atace. A doua repriză am început-o bine.

„(n.r. a ajuns U Cluj la maturitate pentru a câştiga titlul?) Nu ştiu dacă pot spune în acest moment. Suntem o echipă de Play-off. Aşa arătăm, suntem de atâta timp pe primul loc. Creştem ca echipă, identitate, joc, se construieşte aşa. Ce facem împreună funcţionează.", a declarat Ovidiu Sabău după partidă.

Afla mai multe despre: u clujbotoşaniovidiu sabău 

viewscnt
Articole similare