You are here:

Manchester United i-a găsit înlocuitorul lui Erik Ten Hag. Au început negocierile între antrenor şi şefii de pe Old Trafford

Manchester United i-a găsit înlocuitorul lui Erik Ten Hag. Au început negocierile între antrenor şi şefii de pe Old Trafford

Manchester United

Comentarii

Manchester United l-a demis pe Erik Ten Hag, antrenor aflat la cârma formaţiei din Premier League din luna iulie a anului 2022.

Erik Ten Hag şi-a încheiat aventura pe banca celor de la Manchester United. Înfrângerea suferită de Manchester United pe terenul celor de la West Ham United a fost fatală pentru Erik Ten Hag pe postul de antrenor al celor de la "diavolilor roşii"

Olandezul a avut o medie de 1.84 puncte pe meci în timpul celor două sezoane petrecute pe Old Trafford. Două trofee a cucerit Ten Hag în perioada petrecută la Manchester United. O Cupă a Angliei şi o Cupă a Ligii.

Ruben Amorim, pe lista celor de la Manchester United

Ruben Amorim este favorit pentru a prelua postul lăsat liber odată cu demiterea lui Ten Hag. Antrenorul celor de la Sporting a avut performanţe impresionante alături de gruparea din Lisabona.

Conform jurnalistului englez David Ornstein, negocierile dintre şefii de pe Old Trafford şi Ruben Amorim deja au început. 10 milioane de euro vor achita cei de la Manchester United celor de la Sporting pentru rezilierea contractului antrenorului portughez.

 

 

Afla mai multe despre: manchester unitederik ten hagruben amorimpremier league 

viewscnt
Articole similare