You are here:

Gigi Becali s-a convins! Cine este jucătorul care l-a dezamăgit: "Nu prea e ce am crezut eu"

Gigi Becali s-a convins! Cine este jucătorul care l-a dezamăgit: "Nu prea e ce am crezut eu"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali nu pare convins de atacantul adus în vară, acesta nu este la nivelul aşteptat de el.

După remiza albă cu Rapid, patronul FCSB-ului a ieşit cu declaraţii noi despre jocul formaţiei sale.

Gigi Becali a fost muluţumit de prestaţia echipei, dar a remarcat un jucător care nu se ridică la nivelul aşteptărilor lui.

Ocaziile mari au aparţinut ambelor formaţii, dar posesia a fost de partea "roş-albaştrilor", meciul a fost disputat, iar rezultatul final este confirmarea unui meci echilibrat.

Finanţatorul FCSB, dezamăgit de un jucător

”Nu sunt nemulţumit, pentru că, dacă joacă echipa, n-ai de ce să fii nemulţumit. S-a jucat numai într-o parte, mingea doar la noi, cum mă aşteptam. Vezi, dacă n-ai atacant se întâmplă asta. S-a simţit mult lipsa lui Bîrligea. L-am băgat şi pe Popa, nu prea e ce am crezut eu
 
Asta e situaţia, până la urmă să ne mulţumim şi cu asta, e un punct în plus, Rapid rămâne la distanţa aia, într-un fel e bine, echipa a jucat.  
 
Eu mă aşteptam să văd goluri, dar asta e situaţia, nu a vrut să intre. Eu ştiam, nu aveau ce face, jocul i-a dus acolo şi valoarea echipei. Şumudică a gândit-o foarte bine, ştia că nu poate şi a gândit-o bine: ’Domn-le, mă apăr şi plec pe contraatac!’. Putea să îi iasă şi să marcheze şi ei un gol”, a spus Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbdaniel poparapid 

viewscnt
Articole similare