You are here:

Vinicius a izbucnit după El Clasico! Le-a luat apărarea rivalilor de la Barcelona: "Deplorabil"

Vinicius a izbucnit după El Clasico! Le-a luat apărarea rivalilor de la Barcelona: "Deplorabil"

Fotbal internațional

Comentarii

Jucătorul echipei Real Madrid, Vinicius Jr., a condamnat comentariile rasiste la adresa lui Raphinha, Lamine Yamal şi Ansu Fati în timpul EL Clasico cu FC Barcelona, de sâmbătă (0-4).

Vinicius condamnă insultele rasiste la adresa jucătorilor de la FC Barcelona în timpul El Clasico

„Ceea ce s-a întâmplat pe Bernabeu este deplorabil. Nu este loc pentru aceşti criminali în societatea noastră. Tot sprijinul meu merge către Lamine, Ansu şi Raphinha. Ştiu că Madridul şi poliţia vor face tot posibilul pentru a identifica şi pedepsi vinovaţii”, asigură jucătorul, care a fost adesea ţinta insultelor rasiste de la sosirea în Spania în 2018.

Atacantul madrilen a uitat să-l menţioneze pe Alejandro Balde, care a fost, de asemenea, insultat copios de unii fani pe Bernabeu.

Real Madrid condamnase deja „orice tip de comportament rasist, xenofob sau violent”, exprimându-şi „regretul profund faţă de insultele proferate aseară de unii suporteri”.

Campioana în exerciţiu a Spaniei a declarat că a „deschis o anchetă pentru a localiza şi identifica autorii acestor insulte deplorabile şi josnice, pentru a lua măsurile disciplinare şi juridice corespunzătoare”.

Liga spaniolă de fotbal, care a condamnat, de asemenea, „insultele şi gesturile rasiste” la adresa jucătorilor catalani, a anunţat că va depune o plângere şi şi-a reiterat angajamentul de a „eradica orice comportament rasist şi plin de ură în interiorul şi în afara stadioanelor”.

Consiliul spaniol al sportului (CSD) a declarat că membrii comisiei sale împotriva violenţei, rasismului, xenofobiei şi intoleranţei în sport se vor reuni luni pentru a discuta cazul.

Afla mai multe despre: viniciusvinicius real madridreal madrid barcelona 

viewscnt
Articole similare