You are here:

OFICIAL | Mario Balotelli, back in business! La 34 de ani, atacantul italian a semnat cu o formaţie din Serie A

OFICIAL | Mario Balotelli, back in business! La 34 de ani, atacantul italian a semnat cu o formaţie din Serie A

Serie A

Comentarii

Mario Balotelli, câştigător al Campionatului European în anul 2012 alături de naţionala Italiei, a revenit în Serie A la patru ani de la ultima sa experienţă în campionatul italian.

Internaţionalul italian cu peste 35 de prezenţe pentru "Squadra Azzurra" şi 14 goluri pentru selecţionata italiană, a revenit în Serie A. Genoa este echipa la care a semnat fostul golgheter al celor de la AC Milan.

Mario Balotelli se întoarce în Serie A

Aflat la capătul unei cariere plină de controverse, Mario Balotelli a revenit în prima scenă din Italia după experienţa de la Brescia, în sezonul 2019 - 2020. De atunci, Balotelli a mai evoluat pentru formaţii precum Monza, Adana Demirspor şi FC Sion. Ajuns la vârsta de 34 de ani, Balotelli a mai evoluat în Anglia şi Franţa pe parcursul carierei sale. În Serie A are un total de 52 de goluri înscrise în 141 de partide, pentru AC Milan, Inter şi Brescia.

"Mario Balotelli este noul jucător al celor de la Genoa.

Mario Balotelli este jucătorul celor de la Genoa. Atacantul italian născut la Palermo în data de 12.09.1990, a semnat contractul cu noul său club. În cariera sa, Balotelli a câştigat nouă titluri profesioniste cu cluburile sale.

La naţionala de seniori a fost golgheter şi vicecampion al Campionatului European din 2012, adunând în total 36 de apariţii şi 14 goluri. Bun venit la Genoa, Super Mario!", au transmis cei de la Genoa.

Afla mai multe despre: serie amario balotelligenoa 

viewscnt
Articole similare