You are here:

Helmut Duckadam i-a atras atenţia unui jucător de bază de la FCSB: "E păcat, are valoare. Conducerea ar trebui să ia măsuri"

Helmut Duckadam i-a atras atenţia unui jucător de bază de la FCSB: "E păcat, are valoare. Conducerea ar trebui să ia măsuri"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat cu scorul de 0-0 în faţa celor de la Rapid, într-o partidă a etapei a 14-a din Superliga.

Campioana României, FCSB, a obţinut un punct din derby-ul cu Rapid de pe Arena Naţională. Gazde la al doilea derby din campionat al actualei stagiuni, FCSB a preluat iniţiativa partidei în mai multe momente ale jocului, dar nu au reuşit să-şi concretizeze ocaziile. Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB, a văzut un nou cartonaş galben în Superliga, în derby-ul cu Rapid.

Helmut Duckadam a criticat comportamentul din ultima vreme a fotbalistului celor de la FCSB, căruia i-a recomandat să-şi rezolve problemele cu ajutorul unui specialist.

Helmut Duckadam: "Să meargă la cineva caare poate să-l ajute"

"Să meargă la cineva care poate să-l ajute. Cineva care este în acest domeniu. Dacă e psiholog, dacă e altcineva, dar eu cred că ar trebui. Cred că greşeala mare pleacă de la conducere, la conducerea celor de la FCSB. Din păcate se repetă aceste gesturi, comentarii la arbitrii sau cum a fost şi aseară, un gest nesportiv.

E păcat şi eu cred că astfel de gesturi îi vă scădea foarte mult cota de transfer. Nu neapărat să fie la echipă. Fiecare om, fiecare sportiv îşi dă seama unde are probleme. Sau ar trebui să-şi dea seama. Nu e nicio ruşine să mergi să cauţi ajutor de specialitate. E păcat.

El e jucătorul, după plecarea lui Florinel Coman, jucătorul emblematic de la care se aşteaptă totul. E păcat pentru că are o valoare, dar din păcate această nervozitate îi scade cota Cei din conducerea FCSB ar trebui să ia măsuri.", a declarat Helmut Duckadam.

Afla mai multe despre: fcsbdarius olaruhelmut duckadamsuperligarapid 

viewscnt
Articole similare