You are here:

Întrebat dacă o consideră pe U Cluj o candidată serioasă la titlul din Superliga, MM Stoica a răspuns clar: "Au şanse"

Întrebat dacă o consideră pe U Cluj o candidată serioasă la titlul din Superliga, MM Stoica a răspuns clar: "Au şanse"

U Cluj

Comentarii

FC Botoşani a pierdut pe teren propriu cu scorul de 2-1 în faţa celor de la U Cluj. În urma acestui rezultat, U Cluj este pe primul loc al Superligii, cu 29 de puncte, iar Botoşani este ultima, cu 12 puncte.

U Cluj a obţinut o victorie importantă în deplasare, pe terenul celor de la FC Botoşani. Gazdele au trecut în avantaj încă din primele minute ale partidei. Bodişteanu l-a învins pe Gertmonas, iar echipa lui Sabău a fost nevoită să-şi tureze motoarele.

Cristea a restabilit egalitatea la câteva minute înainte de pauză. Pe final, doi dintre fotbaliştii introduşi pe parcurs de Ioan Ovidiu Sabău, Dan Nistor şi Artur Miranyan, au fost protagoniştii golului victoriei.

Întrebat dacă U Cluj se poate bate la titlul din Superliga în acest sezon, Mihai Stoica este de părere că actualul lider are şanse reale de a-şi menţine poziţia în clasament şi spre finalul actualei stagiuni.

Mihai Stoica: "Cu presiunea e puţin mai complicat"

"De ce nu? Are puncte multe, are puncte multe, jucăm la ei, îţi dai seama. Cu presiunea e puţin mai complicat. Chipciu, 35 de ani, în rest, cine a câştigat ce? Mai vedem.", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Oficialul campioanei sezonului trecut consideră faptul că sistemul play-off/play-out dezavantajează o echipă precum U Cluj.

"Acum e play-off, play-out, e diferit, în play-off o să fie alt campionat, cine merge în play-off poate să... Ştii foarte bine ce se întâmplă în play-off. Pentru o echipă mai mică e mult mai complicat. Au şanse, dar să vedem cum vor rezista la presiune.

(n.r. Ce trebuie să se întâmple ca U Cluj să se menţină sus?) Să-şi pună piedică ceilalţi cum s-a întâmplat şi până acum.", a continuat Mihai Stoica.

În ceea ce priveşte şansele celor de la FCSB odată cu calificarea în play-off, Mihai Stoica anticipează o creştere în jocul echipei sale odată cu sfârşitul campaniei europene.

"E posibil ca noi în play-off, nemaifiind angrenaţi în cupele europene, să fim puţin mai puternici.", a încheiat MM Stoica.

Afla mai multe despre: u clujmihai stoicasuperligafcsbplay-off 

viewscnt
Articole similare