You are here:

Valeriu Iftime a dat verdictul, după ce a văzut-o pe FC Botoşani tot pe ultimul loc în Superliga

Valeriu Iftime a dat verdictul, după ce a văzut-o pe FC Botoşani tot pe ultimul loc în Superliga

FC Botoșani

Comentarii

Acţionarul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a recunoscut că ultimul loc al Superligii continuă să-i dea coşmaruri.

Valeriu Iftime a prins curaj, deşi FC Botoşani e pe ultimul loc în Superliga. Verdictul pe care l-a dat: "Mă enervează"

Universitatea Cluj a învins luni seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Botoşani, într-un meci contând pentru etapa a 14-a din Superligă. În minutul 79, la 1-1, Friday a fost eliminat, ia Miranyan a adus cele trei puncte "şepcilor roşii". 

La final, Valeriu Iftime a fost dezamăgit doar de rezultatul de pe tabelă, întrucât vede aspecte bune în jocul lui FC Botoşani. 

"Au fost mai buni decât noi. Dacă eram atenţi în prima repriză, puteam face 2-0. Nu ştiu ce să spun... Sunt dezamăgit, lumea tristă, parcă nimic nu e pe strada noastră. Puteam mai mult. 

U Cluj e echipă bună, pe locul 1, joacă fotbal, dar am fost fricoşi, respectuoşi faţă de ei şi la duelurile unu la unu ei ieşeau din clinciurile acelea. O echipă care a noastră cu valori bune şi jucăm fotbal acum faţă de alte dăţi, dar când ratezi cu Clujul e complicat. Echipa noastră e de mijlocul clasamentului, nu e slabă, dar ne lipseşte golul, un vârf de atac. Îmi pare rău pentru Friday, a călcat şi e imprudenţa lui, că mai face greşeli de astea când e obosit, o imprudenţă la limită. 

E păcat! Avem un meci în Cupa României joi şi trebuie să batem la Slobozia după. Cred că suntem o echipă bună şi am tratat prost începutul de campionat. Zic că avem şanse, cu două, trei puncte eşti sus. Mă enervează ultimul loc, mor, la pauză eram pe nu ştiu cât, în play-off, apoi pe ultimul loc. Nu ne gândim să câştigăm Cupa României, dar avem aceeaşi hotărâre. Ani de zile am spus că tratăm serios Cupa României şi am încredere că putem facem o figură bună. Dacă nu rămâneam în 10 oameni, nu era nenorocirea asta", a declarat conducătorul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime. 

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botoşani valeriu iftimefc botosani u cluj 

viewscnt
Articole similare