You are here:

Reacţia lui Mihai Stoica la gesturile făcute de Marius Şumudică în timpul derby-ului FCSB - Rapid: "Am făcut şi eu prostii la viaţa mea"

Reacţia lui Mihai Stoica la gesturile făcute de Marius Şumudică în timpul derby-ului FCSB - Rapid: "Am făcut şi eu prostii la viaţa mea"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a fost rezervat cu privinţă la gesturile făcute de Marius Şumudică în timpul partidei FCSB - Rapid.

Derby-ul a fost spectaculos, dar rezultatul final este cel puţin surprinzător. Remiza albă a fost total neaşteptată de suporterii ambelor echipe.

În timpul derby-ului de pe Arena Naţională, Marius Şumudică a fost surprins cu un deget în gura, care poate fi interpretat ca un gest obscen la adresa fanilor FCSB.

Această reacţie a fost interpretată ca o răzbunare a tehnicianului Rapidului, deoarece fanii de la stadion îi adresau cuvinte jignitoare.

Mihai Stoica: "Nu pot judeca oamenii"

"Nu fac vreun comentariu despre Şumudică, nu merită comentate secvenţele astea. Ar trebui să vorbiţi cu cei de la Rapid, nu cu mine. Nu pot judeca oamenii care fac anumite gesturi, că am făcut şi eu prostii la viaţa mea. Că eu am reuşit să le cenzurez la o vârstă, e altceva, dar nu îi judec pe alţii.", a spus Mihai Stoica, la Prima Sport. 

Cum a văzut Mihai Stoica discuţia dintre Charalambous şi "Şumi-Gol" de la finalul partidei

"E bromance, uite cum se ţin, cu un mic pupic. Aşa mi se pare, bromance. Au fost colegi de echipă.", a declarat preşedintele consiliului de administraţie de la FCSB.

Afla mai multe despre: mihai stoicamarius şumudicăfcsbrapid 

viewscnt
Articole similare