You are here:

Brazilianul care a scris istorie în Superliga a răbufnit după ce a aflat că Vinicius Jr nu va câştiga Balonul de Aur: "Mi-e scârbă!"

Brazilianul care a scris istorie în Superliga a răbufnit după ce a aflat că Vinicius Jr nu va câştiga Balonul de Aur: "Mi-e scârbă!"

Fotbal internațional

Comentarii

Ceremonia Balonului de Aur are loc pe data de 28 octombrie, de la ora 21:30, la Paris.

Vinicius Jr, favoritul la câştigarea trofeului acordat pentru cel mai bun fotbalist individual al anului 2024, a primit o veste cu adevărat surprinzătoare în seara ceremoniei Balonului de Aur.

Superstarul brazilian al celor de la Real Madrid a aflat că nu va cuceri Balonul de Aur în acest an. Acest fapt l-a făcut pe brazilian să nu se prezinte la ceremonia de la Paris. Eric de Oliveira, golgheterul străin all-time al Superligii, a reacţionat în urma deciziei luate în situaţia conaţionalului său.

Eric de Oliveira: "Dacă nici acum nu câştigă Vinicius, atunci când?"

"Mi-e scârbă de fotbal! Dacă nici acum nu câştiga Vinicius, atunci când? Ce e asta? Dacă nici acum nu câştiga Vinicius, atunci când? Ce e asta? Ce a făcut Rodri? De ce să îl ia el? Pe criteriile astea, Carvajal a câştigat şi el EURO şi Champions League, să îl dea lui.", a declarat Eric de Oliveira, conform sport.ro

Vinicius Jr, Rodri, Jude Bellingham, Dani Carvajal şi Lautaro Martinez sunt printre favoriţii la câştigarea trofeului.

"În cazul în care, aplicând criteriile, nu Vinicius iese câştigător, atunci, folosind aceleaşi criterii, Dani Carvajal trebuie să fie câştigător. Cum nu este cazul, este evident că Balonul de Aur şi UEFA nu respectă clubul Real Madrid, iar Real Madrid nu merge acolo unde nu este respectată", au transmis cei de la Real Madrid, înaintea ceremoniei de la Paris.

Afla mai multe despre: eric de oliveiravinicius jrbalonul de aurrodridani carvajalreal madrid 

viewscnt
Articole similare