Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Papagal moţat, vrei să îţi arăt că nu mai intri în Galaţi? Preşedintele lui FC Buzău l-a jignit pe Dorinel Munteanu | VIDEO

”Papagal moţat, vrei să îţi arăt că nu mai intri în Galaţi? Preşedintele lui FC Buzău l-a jignit pe Dorinel Munteanu | VIDEO

Liga 2

Comentarii

Scandalul din teren de la partida dintre FC Buzău şi Oţelul Galaţi a continuat şi în zona vestiarelor, după fluierul de final.

Auraş Braşoveanu, preşedintele clubului buzoian a intrat în conflict cu Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului la câteva minute după finalul partidei. Braşoveanu, fostul preşedinte al Dunării Galaţi a avut un conflict şi cu mangerul general al gălăţenilor, Cristi Munteanu pe tema arbitrajului.

”Papagal moţat, vrei să îţi arăt că nu mai intri în Galaţi? Preşedintele lui FC Buzău l-a jignit pe Dorinel Munteanu

Braşoveanu şi Dorinel Munteanu şi-au adresat cuvinte grele în drum spre vestiare. Preşedintele Buzăului l-a catalogat pe ”Neamţ” drept ”papagol cu moţ” şi l-a ameninţat că ”nu mai intră în Galaţi”. La rândul său, Dorinel i-a adresat o insultă rasistă lui Braşoveanu.

VIDEO cu conflictul dintre Aurel Braşoveanu şi Dorinel Munteanu

 

Gloria Buzău a învins-o pe Oţelul Galaţi, scor 1-0, graţie reuşitei semnate de Ariel Lopez. Gălăţenii au contestat golul argentinianului pentru un posibil fault la portar, nesancţionat de arbitrul Viorel Flueran. De asemenea, oaspeţii au cerut în partea secundă trei lovituri de pedeapsă, însă fără rezultat.

În urma acestui rezultat, Oţelul rămâne pe locul trei cu 46 de puncte, la egalitate cu Dinamo, dar cu avantajul faptului că a intrat cu mai multe puncte în play-off decât ”Câinii”. FC Buzău ocupă locul cinci în play-off. 

 

Afla mai multe despre: buzăuoţeluldorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare