You are here:

Paul Anton, nostalgic înainte de "Eternul Derby": ”E visul oricărui jucător”

Paul Anton, nostalgic înainte de "Eternul Derby": ”E visul oricărui jucător”

Fotbal intern

Comentarii

Paul Anton a vorbit despre şansele fostei sale echipe, Dinamo, în partida de duminică seară cu FCSB.

Paul Anton(33 de ani) a jucat trei sezoane pentru "câinii roşii", unde a adunat 90 de paride în tricoul lui Dinamo şi a reuşit să înscrie 14 goluri.

După ce s-a despărţit de România şi a plecat de la UTA Arad, Paul Anton şi-a găsit locul în Ungaria la ETO Gyor, acolo unde s-a impus repede şi joacă aproape meci de meci.

Un derby echilibrat după mult timp

”E visul oricărui jucător care se apucă de fotbal să fie de o parte sau de cealaltă, la acest derby. E o atmosferă deosebită. Este altă emulaţie şi altă emoţie faţă de un meci obişnuit. Este ceva frumos ce merită să trăieşti cel puţin o dată în carieră.
Mă bucură că Dinamo e într-o formă sportivă foarte bună. Cred că va fi un meci disputat.
Văd un 50-50%. FCSB are o doză de încredere datorită rezultatelor din cupele europene, dar când Dinamo este gazdă, nu este simplu să joci. Diferenţa aia mica de încredere va fi anulată de cei din tribună. Sunt convins de treaba asta.
Şi jucătorii străini care se transferă la un club precum Dinamo se interesează unde vin, ce derby-uri sunt. Când ajung la un meci de genul acesta îşi dau seama unde au venit. Văd în vestiar ce fac jucătorii români, discută şi intră şi ei în acea atmosferă”, a declarat Paul Anton, conform sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: paul antonderby 

viewscnt
Articole similare