Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pelici, după ce CS Mioveni a învins-o de trei ori pe Dinamo în acest sezon: ”Aş minţi dacă aş spune că nu m-am gândit la asta”

Pelici, după ce CS Mioveni a învins-o de trei ori pe Dinamo în acest sezon: ”Aş minţi dacă aş spune că nu m-am gândit la asta”

CS Mioveni

Comentarii

Alexandru Pelici a comentat prestaţia avută de CS Mioveni în disputa cu Dinamo.

În derby-ul pentru ultima şansă de a evita locurile de baraj, CS Mioveni a avut câştig de cauză şi a învins-o pe Dinamo, scor 2-0.

Pelici, după ce CS Mioveni a învins-o de trei ori pe Dinamo în acest sezon: ”Aş minţi dacă aş spune că nu m-am gândit la asta”

La finalul meciului, Alexandru Pelici, antrenorul argeşenilor, s-a arătat extrem de mulţumit de jocul şi rezultatul echipei sale şi l-a felicitat pe Andrei Panait, autorul primului gol al meiciului, dar şi primul al său din acest sezon.

De asemenea, tehnicianul de 48 de ani a fost încântat de faptul că a învins-o de trei ori pe Dinamo în cele trei meciuri disputate în actualul sezon (1-0, 2-0 şi 2-0).

”Am avut după jocul cu Mediaş o discuţie în vestiar care se pare că ne-a prins bine pentru ca azi am arătat determinare de la început la sfârşit. Am făcut un joc bun şi cred că victoria e meritată. Îi felicit pe baieţi. Au fost conştienţi de şansa care ni s-a ivit datorată faptului că Botoşani a învins (n.r. pe Chindia) şi ne-am distanţat la trei puncte. 

Sincer, nu stiu dacă în cariera mea de antrenor am bătut vreodată Dinamo până anul acesta, nu ţin minte dacă am câştigat. Speram ca antrenor la orice meci să câştigi sau să scoţi un rezultat bun, dar aş minţi dacă aş spune că m-am gândit că o să îi batem de trei ori. Le doresc mult succes la baraj şi cred că vor reuşi să rămână în Liga 1 pentru că au jucători cu calitate.

Mă bucur pentru Pană (n.r. Panait). Şi-a aşteptat rândul, a venit şi a profitat de şansă. Bravo lui. Mă bcuur pentru el, e un jucător de grup fantastic.

Şi în Liga 2 când am fost, a fost unul dintre artizanii grupului, a ţinut grupul aproape. Împreună cu ceilalţi jucători vechi din lot au ştiut să facă atmosferă bună şi îi felicit pentru cât au muncit azi, au alergat şi am câştigat.

Era foarte importantă această victorie, dar de luni trebuie să revenim pe pământ. Acum suntem un pic extratereştri, dar... avem nevoie de victorie la Clinceni pentru a putea spera în continuare şi a evita barajul.

În momentul de faţă depindem doar de noi. Ăsta e un lucru cert. În funcţie de ce vom face noi rămânem sau nu în Liga 1, e tot ce contează.

Trebuie să câştigăm la Clinceni. Chiar dacă sunt calcule doar ale hârtiei, am văzut că am avut momente de joc mai puţin inspirate la Mediaş unde puteam să dăm cinci-şase goluri în prima repriză, iar în a doua am avut o perioadă în care ne-am bramburit şi a fost o presiune pe care abia ne-am explicat-o împreună.  

Trebuie să mergem acolo hotărâţi şi să ducem această hotărâre şi joc matur pe tot parcursul jocului, nu doar într-o repriză”, a declarat Pelici.

Afla mai multe despre: pelicimioveni 

viewscnt
Articole similare